Бившата плеймейтка Златка Димитрова прави всичко по силите си да

...
Бившата плеймейтка Златка Димитрова прави всичко по силите си да
Коментари Харесай

Мързи я да работи, но да ляга с богаташи – не! Златка Димитрова се настани в апартамента на адвокат и плаща наема с тялото си

Бившата плеймейтка Златка Димитрова прави всичко по силите си да не работи. Откакто е известна в общественото пространство, тя няма и ден трудов стаж, а общата й просвета е на равнище нула, което се видя ясно в „ Биг Брадър “ преди години.

Сега Златка Димитрова продължава да вършее в името на мързела си. Новото й гадже е юрист и разполага освен с доста пари, само че и с голям апартамент в столицата, където се е настанила бургаската бръмчалка дружно със сина си.

Предишното гадже на Черната Златка беше фитнес инструктор. Сега очевидно тя е захитряла и към този момент търси мъж със постоянна специалност, с цел да може да я устоя за по-дълго време.

Интересно що за правист би почнал връзка с жена като Златка Димитрова, чието тяло е познато от близко на половината мъже в София и Бургас. Тя е жена без грам разсъдък и морал, а и даже не е красива, дори наподобява на мъж. Очевидно новият на брадърката е омаян от секса и не мисли трезво.

На всичкото от горната страна Димитрова върви и с багаж. Тя има 7-годишен наследник, който също към този момент живее с новия й ухажор. Няма мъж, на който да му е прелестно да е пастрок, само че Златка му се отплащала обилно в леглото и той бързо забравял, че устоя нея и детето й.

Единствените приходи на палавото Злати са от инфлуенсърство, само че тя не е от най-хубавите и известните в този поминък. С парите, изкарани от това, не може да води охолния живот, който обича. Затова непрекъснато търси мъже, които да я трансфорат в любовница.

Припомняме, че бащата на сина й я устоя много години. Мирослав работеше като вманиачен, с цел да изхранва нея и детето им, а тя му постави рога, заради което през днешния ден той не желае да я огледа.

Бившата й свекърва се оказа права, че се опитваше да налее мозък на сина си, убеждавайки го да не се забърква с такава лека жена, само че Миро не я чу и си изпати.

Да не забравяме, че Златка скапе фамилията му и остави две деца без татко си вкъщи. И всичко единствено с цел да може някой да я устоя, а тя да лежи и да му се отплаща с тялото си.

В момента прави същото в дома на юриста. Плаща наема със секс, само че до момента в който не види някой по-заможен и не стартира да цеди него.

Източник: в. „ Уикенд “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР