Бившата първа ракета на Великобритания при мъжете Тим Хенман е

...
Бившата първа ракета на Великобритания при мъжете Тим Хенман е
Коментари Харесай

Хенман: Ще бъде трудно за Джокович да продължи кариерата си без ваксина

Бившата първа ракета на Англия при мъжете Тим Хенман е на мнение, че ще бъде доста мъчно за Новак Джокович да се бори за повече трофеи от Големия шлем, в случай че не промени позицията си за имунизацията против ковид.

Той дефинира компликациите на 20-кратния първенец от Шлема и депортацията му от Австралия като „ крушение “, което нито международният номер 1, нито Тенис Австралия, нито държавното управление са излезли с положително име. Появиха се въпросителни по отношение на това какво следва за Джокера, имайки поради коронавирусните правила, които важат в света.

Защитата на купата на Ноле на Ролан Гарос е под въпрос, защото Франция има коронавирусно предписание за пропуск на огромни места и министрите разкриха, че няма да има изключения. Уимбълдън наподобява като по-голяма възможност, макар че неимунизирани посетили на Англия би трябвало да се карантинират за 10 дни, до момента в който актуалните правила за влизане в Съединени американски щати са доста сходни на тези в Австралия и Джокович ще се нуждае от изключение, с цел да влезе в страната, което слага под голяма въпросителна присъединяване му на "Флъшинг Медоус ".

„ Когато се върнем към фиаското с Джокович, беше разочароващо, в действителност. Нямаше спечелили. Не беше добре за Тенис Австралия. Не мисля, че се отрази добре на държавното управление. Очевидно това, че Джокович не съумя да играе на Аустрелиън Оупън бе разочароващо за самото събитие, почитателите и самия Джокович. Стискаме палци да не се случи нещо сходно в бъдеще. Какво ще направи Джокович в този момент? Защото ще бъде доста мъчно за него да продължи професионалната си кариера, в случай че не е двойно имунизиран, ще бъде много стеснен със страните, в които може да влезе. Съчувствам, това е напълно негова позиция, дали обещано лице желае да се имунизира или не е негов или неин избор, само че, сигурно като тенис почитател, виждайки това, което Джокович съумя да реализира на корта, мощно се надявам да го забележим назад на корта скоро “, показа Хенман пред „ Eurosport “.

Джокович не е правил обществено изказване откогато австралийското държавно управление взе решение да го депортира, и на този стадий не е ясно по кое време или къде той възнамерява да се завърне в игра.

"When you reflect on the Djokovic fiasco, it was a
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР