Бившата партньорка на Джовани Пернис от Strictly Come Dancing Никола

...
Бившата партньорка на Джовани Пернис от Strictly Come Dancing Никола
Коментари Харесай

Звездата от Strictly Come Dancing се пошегува, че иска да „удуши“ Джовани Пернис в открит чат

Бившата партньорка на Джовани Пернис от Strictly Come Dancing Никола Робъртс преди този момент се пошегува, че желае да „ го удуши “, само че се радваше, че е в двойка с него като се има поради, че той беше „ страховит преподавател “.

38-годишната Никола също се съпостави с Джовани, 33, признавайки, че и двамата са „ перфекционисти “. Интервюто от Girls Aloud Nicola се появи още веднъж на фона на обвиняванията в тормоз, отправени против Джовани. Неговата най-нова звездна партньорка Аманда Абингтън, на 51, напусна миналогодишния сериал заради „ персонални аргументи “ и в този момент твърди, че има посттравматично стресово разстройство, откакто беше сдвоена с Джовани в шоуто. Твърди се също, че Аманда заплашва със правосъдни дейности и изисква да види видеозаписи от техните подготовки. BBC назова изказванието й „ прекалено “.

Никола беше в двойка с Джовани, 33, в специфичното особено за Коледа 2022 година Strictly Come Dancing, където дуото се състезаваше с шест други двойки звезди. Въпреки че Никола имаше предходен танцов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР