Бившата надежда на бТВ Николаос Цитиридис от когото се очакваше

...
Бившата надежда на бТВ Николаос Цитиридис от когото се очакваше
Коментари Харесай

След Андреа Банда, БНТ готви нова бомба: Дава ефир на проваления Николаос Цитиридис?!

Бившата вяра на бТВ Николаос Цитиридис от който се очакваше да размени Слави Трифонов, само че се провали тотално, в този момент щял да се опитва в Българска национална телевизия, твърди Уикенд. Водещият към този момент преговарял с държавната телевизия, а завръщането му на екрана се очакнало през есента.
Поканата от Емил Кошлуков била да стартира още от в този момент, само че Цитиридис се готвел за серия от разнообразни гастроли. Откакто не работи в бТВ той възобнови комедийните си излъчвания, стартира интензивно да репетира с барабаните, с които не се бе занимавал съществено, откогато е приключил и в този момент желал да направи национално турне. Цитиридис щял да обикаля страната с варненския рапър Боро Първи.
В Българска национална телевизия били уверени, че той е верният човек за тях. На „ Сан Стефано “ 29 считали, че се е провалил в бТВ поради некадърността на програмните шефове на малкия екран, а не поради личността на самия Цитиридис.
Че има стопляне на връзките по оста БНТ-Цитиридис стана ясно и от „ Вечерното шоу “ на малкия екран майка, в което той гостуваше и бе показан като супер сполучлив експерт.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР