Бившата на Ники Илиев - Саня Борисова е под сериозен

...
Бившата на Ники Илиев - Саня Борисова е под сериозен
Коментари Харесай

Попиляха Саня Борисова заради младото лъвче Благой: И тая леля за агнешко хукнала!

Бившата на Ники Илиев - Саня Борисова е под сериозен обстрел в нета, откогато се разбра, че има джиджи-биджи с някогашния на певицата Десислава. Проблемът, несъмнено, не е чии някогашен е той, тъй като двамата са разграничени от дълго време. Проблемът е възрастта на Благой Найденов, който е едвам на 26. За разлика от Саня, която е на 39 и скоро ще чукне 40.

На процедура и тя, както и самата Деси, подхождат повече за майки на боксьора, в сравнение с за негови любовници. Но пък очевидно и той си пада малко нещо геронтофил, майтапят го негови познати.

Наскоро Благой и Саня Борисова шокиращо бяха хванати да си гукат в столично кафене. Казваме " шокиращо ", тъй като до този миг двамата не бяха давали индикации, че въобще се познават. Какви са точните им връзки, занапред ще се разбере, само че и преди този момент мрежата завря от потребителски мнения.

Болшинството от хората нападнаха Саня, която, съгласно тях, е виновницата в тази ситуация.

" Айде и тая вуйна хукна да си търси агнешко. На Благойчо още акълът му е в гащите, но тия кухи лейки с всичкия ли са си?! Вместо да си намерят някой естествен и подобаващ мъж, те налитат на хлапета. А след това реват, че ги били зарязали ", възмущават се консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР