Бившата моделка Маги Желязкова е напът да заприлича на екшън

...
Бившата моделка Маги Желязкова е напът да заприлича на екшън
Коментари Харесай

Маги Желязкова заприлича на мъж, гълта по 30 хапчета, за да поддържа форма

Бившата моделка Маги Желязкова е напът да замязя на екшън героя Рамбо, разясняват разтревожени нейни почитатели. Къдрокосата красавица от години тренира постоянно във фитнеса и до неотдавна изглеждаше прелестно стегната, само че в последно време напълно е изгубила женствените си форми. Желязкова е напомпала бицепси като на културист, а на яките й плещи могат да завидят множеството от мъжагите в залата, видя HotArena.

Според осведомени Маги се запалила по интензивните тренировки около своя другар Георги Сидеров, който е някогашен чиновник на ГДБОП и изявен фитнес фанатик. Преди  известно време двамата отпътуваха за Португалия, само че и там не изневеряват на прецизния си режим. Желязкова постоянно разгласява фотоси в обществената мрежа, с цел да се похвали с атлетичното си тяло, само че с това провокира по-скоро негативни реакции, в сравнение с похвали.

Моделката сама признава, че тренира съвсем всеки ден и пие цялостен куп хранителни добавки, с цел да бъде във висша форма. Освен протеини и аминокиселини, тя продължава да приема и медикаменти за щитовидната жлеза, защото преди време здравословни проблеми я докараха до интервенция. В момента някогашната манекенка гълта по над 30 хапчета дневно, само че твърди, че е привикнала и към този момент не й прави никакво усещане, написа " Уикенд ".

Проблемите на Желязкова със здравето започнаха преди 3 години, когато на надзорен обзор се схванало, че има нарушена функционалност на щитовидната жлеза. Лекарите открили съществуването на израстък, само че след поредност от проучвания той се оказал незлокачествен. Операцията обаче била неизбежна, тъй като образуванието трябвало да се в профил по хирургичен път. За благополучие, интервенцията минала бързо и сполучливо, само че Маги останала в потрес от белезите по кожата си. Суетната манекенка близо три седмици не излизала от вкъщи си и изчаквала да спаднат отоците, провокирани от скалпела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР