Бившата Мис България - пловдивчанката Венцислава Тафкова яхна вълната след

...
Бившата Мис България - пловдивчанката Венцислава Тафкова яхна вълната след
Коментари Харесай

След ужаса с Дебора: Миската Венцислава Тафкова показа белег от нож по себе си!

Бившата Мис България - пловдивчанката Венцислава Тафкова " яхна вълната " след ужаса с Дебора от Стара Загора и показа, че също е била жертва на мъжко принуждение и съвсем като Дебора има белег от макетен нож.

" Разбира се, надалеч съм от мисълта, че моето може да се съпостави с 400-те шева на това клето момиче и не се пробвам да бъда известна или да се съпоставям с нея, само че за тези неща би трябвало да се приказва и да бъдат пресечени един път вечно със закон. Но закон, който работи, а не е просто на лист хартия ", сподели Тафкова.

Тя разкри и сподели фотоси от значителен белег на ръката си, изработен й, когато била едвам 13-годишна тийнейджърка. Тя не посочи кой и за какво й е предизвикал това, само че описа, че са й забили гневно ножа в ръката и е било въпрос единствено на няколко милиметра, с цел да остане с обездвижен горен крак цялостен живот.

В мрежата обаче мигновено реагираха и попитаха Тафкова за какво не споделя къде е получила този белег. Както се сещаме, това надали е станало в учебната стая, тъй като от дълго време щеше да е излязло в пресата.

Къде е била и с какви хора е общувала Венцислава на тези нежни тийн години, не е ясно, само че несъмнено мястото не е било градската библиотека.

Тагове: Венцислава Тафкова Мис България миска макетен нож Дебора от Стара Загора Дебора тийнейджърка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР