Бившата манекенка и организаторка на конкурси за красота Ирина Папазова

...
Бившата манекенка и организаторка на конкурси за красота Ирина Папазова
Коментари Харесай

Мъжът на Ирина Папазова умря нелепо

Бившата манекенка и организаторка на състезания за хубост Ирина Папазова остана за повторно вдовица , разбра HotArena .

Най-неочаквано преди дни издъхна брачният партньор й Иво Чешмеджиев . Той умря неуместно едвам на 54 години, след затруднения, породени от привидно банална интервенция за намаляване. Иво си поставил фамозния гастрален пръстен с концепцията да свие корема си и да понижи апетита си. Именно това го е умъртвило.

Хирургичната намеса отдавана е на мода измежду българските звезди и среща от ден на ден фенове, тъй като се прави лапароскопски – по анемичен път и възобновяване по-късно не изисква доста време. Сред първите наши звезди, които луднаха по коремния байпас, с който елементарно се смъкват килограми, бе фолк кралят Азис и режисьорът Люси Иларионов. Години по-късно комикът Руслан Мъйнов се довери на фамозния доктор Енчев и против 5000 евро се снабди със стройна фигура, за която се бореше посредством диети, само че все не успяваше да реализира мечтаните резултати. Операцията е въведена за първи път преди 20 години в Швеция, само че бързо набира известност.

Воден от бързите триумфи на знайни и незнайни нашенци, ресторантьорът Иво Чешмеджиев решил да отслабва с пръстен, тъй като гладуването въобще не му се отдавало . Разговарял с познати, които му дали кураж и споделили, че няма нищо ужасно.

Единствено брачната половинка му Ирина била срещу. Организаторката на мис-конкурси считала, че с подобаващ хранителен режим всичко се реализира, както и с повече непримиримост. Иво обаче не я послушал, тъй като килограмите водели след себе си и куп здравословни проблеми като диабет и сърцетуптене.

Операцията сякаш предходна сполучливо и всичко било наред в продължение на съвсем два месеца, когато ненадейно гастралният пръстен се пръснал, до момента в който предприемачът вечерял с другари . Подобно нещо се случвало извънредно рядко. Дори 300-килограмови дебелаци у нас носели гастрален пръстен и били относително удовлетворени от резултатите.

Нямало пояснение за какво тъкмо пръстенът в стомаха на Чешмеджиев е гръмнал, само че осведомени с медицината позволяват, че може да е имал нетърпимост към някоя от съставките на силикона, с който е изработен, въпреки че авансово би трябвало да е проучен за алергии.

54-годишният Иво Чешмеджиев умрял в болница преди дни от сеспис . Говори се, че той бил породен от неспособно подложен пръстен на стомаха, само че лекарските документи били изрядни и в тях черно на бяло пишело, че интервенцията е предходна сполучливо, а пациентът е изписан в положително здравословно положение. За интервенцията Чешмеджиев се изръсил с 10 хиляди лв.. Идеята му била да смъкна към 30 кг, с цел да може да диша по-леко.

Според близки на фамилията, лекарите трябвало да предпишат на предприемача специфична диета, която той да съблюдава след напускането на здравното заведение в продължение на месеци. Такава обаче нямало и той си хапвал, каквото душата му желала, въпреки и в лимитирани количества.
Вечерта преди случая гостувал на свои другари в „ Бояна ”, а на идващия ден се почувствал зле и го приели в болница. Там умрял. Така по нелепа случайност на ориста Ирина Папазова остана вдовица за повторно.

„ С мъжа до мен – Иво, мислим в една посока. Не сме подписвали публично. И двамата  сме минали през брака по един път и не ни е нужно да потвърждаваме по този метод любовта си. Нашият синхрон е в общите ползи, които имаме. Иво е човек, с който доста си харесваме. Рядко има защо да се караме. Обикновено спорим за неща, свързани с детето ни Самуил. Заедно сме близо 10 години ”, разказваше в изявленията Ирина Папазова, която е носителка няколко влиятелни наши и интернационалните състезания за хубост, а дребният красавец решително върви по стъпките й.

Ирина има огромен наследник – Йордан от брака й с убития през декември 1997 година притежател на фешън организация „ Интерсаунд ” Васил Папазов . Предприемачът бе екзекутиран в столичния квартал „ Лозенец ”, а следствието по случая не стигна до на никое място. След неговата гибел Ирина оглави организацията и продължи да прави състезанията „ Мис България ”, „ Супермодел на България ”, „ Кралица на хубостта ”, както и няколко детски надпревари за хубост, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР