Бившата ководеща на модното предаване Огледала“ Гергана Гочева издухва едва

...
Бившата ководеща на модното предаване Огледала“ Гергана Гочева издухва едва
Коментари Харесай

Водещата на „Огледала“ остави три дечица! Родни звезди скърбят за нея в мрежата

Бившата ководеща на стилното предаване „ Огледала “ Гергана Гочева издухва едвам на 38 година Тъжната новина събщиха нейните другари в обществените мрежи в навечерието на Нова година, а на 3 януари я изпратиха в последния път в храма „ Света София ".

Откакто слезе от екрана, Гери се отдаде на майчинството, като последното си трето дете роди през есента на предходната година. В последно време се е борила с тежко онкологично заболяване, само че часове след Рождество е изгубила борбата.

Последно работеше в медията на Мария Бонева , която написа във Facebook : „ Почивай в мир, благото ми момиче! С теб направихме първите стъпки в тв продукцията, беше водещ на първите ми събития и остана безоблачен и правилен другар! Много страдам, доста е непочтено. Остави три прелестни дечица, любящ мъж и семейство и другари, които в никакъв случай няма да не помнят. Бъди звездичка там, където си! Много ми е мъчително и тежко. Вили Боршукова, благодаря ти, че беше до нея в сложното, бяхме страховит тим 2009 “.

 

Още подробности 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР