Бившата говорителка на Майкъл Джексън Раймон Бейн вчера обяви, че

...
Бившата говорителка на Майкъл Джексън Раймон Бейн вчера обяви, че
Коментари Харесай

Бивша говорителка на Майкъл Джексън ще прави фондация на негово име

Бившата говорителка на Майкъл Джексън Раймон Бейн през вчерашния ден разгласи, че ще направи благотворителна фондация, чиято цел ще бъде да пази и показва културното завещание, оставено от артиста, и която няма да бъде обвързвана със фамилията му, съобщи " Ройтерс ".

Бейн, представлявала Джексън през 2005 и 2006 година, твърди, че новата фондация Michael Jackson Legacy Foundation ще събира средства за благотворителни дела, които артистът е подкрепял през живота си. На конференцията във Вашингтон тя сподели, че към момента не се е свързала със фамилията на Джексън, а фондацията още е в началната си фаза на развиване.

Пълномощниците на Джексън разясниха, че Бейн няма право да " употребява името на Майкъл Джексън по какъвто и да било метод за благотворителни или комерсиални цели ". Бившата говорителка означи, че през живота си артистът е дал 300 млн. $ за щедрост, само че тя няма информация за това от негово име да са направени дарения, откакто той умря през 2009 година на възраст от 50 години.

Според списание " Форбс " Джексън е най-печелившата мъртва звезда с 400 млн. $. Бейн заведе дело против пълномощниците на артиста. Тя твърдеше, че той е оставил на нея и още трима бизнеспартньори 15 % дял от компанията си. През 2017 година съдът отхвърли нейните искания.

В обява на " Индипендънт " написа, че друго изказване на Бейн е, че Джексън е имал " скрито наследство ", което в никакъв случай не е било изпълнено след гибелта му. По нейни изказвания то е от 2006 година, което значи, че в случай че то бъде намерено, би анулирало сегашното такова, което е от 2002 година

По нейни думи в наследството Джексън е дал точни указания по какъв начин би трябвало да се " резервира и поддържа неговото завещание ". Бейн твърди, че не знае къде се намира въпросното наследство, само че се надява то да бъде открито.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР