Бившата футболна звезда Джърмейн Пенант не посрещна по най-щастливия начин

...
Бившата футболна звезда Джърмейн Пенант не посрещна по най-щастливия начин
Коментари Харесай

Гадже натири футболна звезда в Англия /снимки/

Бившата футболна звезда Джърмейн Пенант не посрещна по най-щастливия метод Коледа.
Точно преди празниците той бе изоставен от гаджеро си Джес Импиаци. Телевизионната звезда го изхвърли, откакто научи за негова невярност с продажница доминанта.
Приятели й споделили, че някогашният футболист завел мадамата в хотелската стая за дива нощ в Ибиса. Доминантката с пламтяща коса била резервирана посредством компания за образуване на събития. Тя взела участие в садо-мазо зрелище на сцената в нощен клуб. След това траяла купона с Пенант и приятелите му. Накрая дружно с Джърмейн се развихрили върху леглото в стаята му.
Изпълненията на Пенант не останали загадка и стигнали до Джес. Красивата Импиаци скоростно натирила неверника. Според непосредствен неин другар някогашната риалити звезда е с разрушено сърце.
Секс осъществяванията на Пенант в Ибиса прелели чашата на търпението й. Преди това Джес научи, че Джърмейн е изпращал флиртуващи известия и на други дами. Това се случи, до момента в който тв звездата се бори с тежко автоимунно заболяване. Преминава и през инвитро оплождане. Тя опита да избави връзката им, само че след осъществяванията в Ибиса постави край.
Пенант нееднократно е признавал, че е кръшкал и на предходните си партньорки. Изневерите сложиха завършек на брака му с моделката Алис Гудуин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР