Бившата асистентка на Вин Дизел съди актьора за сексуално насилие

...
Бившата асистентка на Вин Дизел съди актьора за сексуално насилие
Коментари Харесай

ИЗВЪРШВАЩИ НОВИНИ Бившата асистентка на Вин Дизел СЪДИ актьора за сексуално насилие на фона на твърдения, че той се е „насилил върху нея“ след хотелско парти по време на продукцията на Fast 5 през 2010 г.

Бившата асистентка на Вин Дизел съди артиста за полово принуждение на фона на изказванията, че артистът се е „ насилил върху нея “ по време на продукцията на Fast 5 през 2010 година, оповестява TMZ (на фотографията май 2023 г.)

Аста Йонасон споделя, че е била наета от продуцентска компания One Race Films ще бъде помощник на 56-годишния Дизел, до момента в който той снима кино лентата в Джорджия (Дизъл на фотографията във Fast 5 с сътрудника си Пол Уокър)

Тя твърди, че по-късно Дизел подвигна роклята й и се опита да смъкне бельото й, преди да я притисне към стената, да хване ръката й и да я сложи върху еректиралия си пенис.

Тя твърди, че артистът е бил по долни дрехи, откакто е смъкнал карго късите панталони си.

След това Йонасон твърди, че той е смъкнал бельото й и е почнал да мастурбира, до момента в който се е облягал на нея. Тя твърди, че е държала очите си затворени, с цел да се „ разграничи “.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР