Бившата американска първа дама Мишел Обама обяви, че ще потегли

...
Бившата американска първа дама Мишел Обама обяви, че ще потегли
Коментари Харесай

Мишел Обама представя мемоарната си книга в 10 американски града

Бившата американска първа дама Мишел Обама разгласи, че ще потегли на турне в 10 американски града, с цел да показа мемоарната си книга "Becoming " ( "Да станеш "), съобщи Ройтерс.

Турнето на брачната половинка на някогашния собственик на Белия дом стартира от нейния роден град Чикаго на 13 ноември. Тогава книгата излиза в Съединени американски щати. Същия ден излиза и преводът на нейните мемоари на 28 езика. Мишел Обама ще пътува до Лос Анджелис, Бостън, Далас, Ню Йорк и други градове. Презентацията на книгите в 10-те града ще бъде на игрища с потенциал до 23 000 фенове, които нормално са употребявани за концерти на огромни реализатори.

"Прекарах последната година и половина в размишления за моята история и тези размишления бяха допустимо най-честни и задълбочени и в този момент съм разчувствана от това пътешестване из страната и от опцията да споделя моята история с читателите тази есен ", споделя някогашната първа дама. По време на турнето тя ще има откровени диалози с аудиторията ", оповестяват уредниците на проявата.

Мишел Обама споделя, че книгата е историята за нейните всекидневни откровения, за нейните дребни победи и контузии, за нейните елементарни очаквания и паники. Бившата първа дама и организацията, стояща зад турнето за рекламиране на книгата, оповестиха, че ще дарят 10 % от билетите от всяко шоу на учебни заведения, благотворителни организации и общностни групи. Билетите за турнето стартират да се продават от през днешния ден.

Мишел Обама и някогашният американски президент Барак Обама подписаха контракт с издателство месец откакто Обама напусна Белия дом през януари 2017 година Според контракта двамата се ангажират да напишат две обособени книги. Сделката бе за рекордната сума от 65 милиона $, оповестиха тогава медии. Издателят не удостовери тази информация. Все още не се знае по кое време ще излезе книгата на Барак Обама.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР