Бившата американска актриса Меган Маркъл, съпруга на британския принц Хари,

...
Бившата американска актриса Меган Маркъл, съпруга на британския принц Хари,
Коментари Харесай

Меган Маркъл стартира подкаст, чийто първи гост бе Серина Уилямс

Бившата американска актриса Меган Маркъл, брачна половинка на английския принц Хари, започва подкаст, в който ще разнищва клишетата за дамите, а първият ѝ посетител бе тенис звездата Серина Уилямс, съобщи Франс прес.
Дванадесетте епизода на подкаста, наименуван Архетипи " - име, което припомня за сина ѝ Арчи, само че и за организация, която тя започва дружно със брачна половинка си - ще бъдат " интимни и откровени " диалози сред херцогинята на Съсекс и нейните посетители. Това се споделя в представянето на предаването в мобилното приложение " Спотифай ".

В първия епизод Маркъл и Уилямс, които са приятелки и са от Лос Анджелис, беседват, наред с други неща, за упоритостта и за особеното значение, което думата може да има, когато се отнася за жена. " Дори не си припомням да съм усещала персонално отрицателната конотация на думата " упорит ", до момента в който не започнах да излизам със брачна половинка си ", споделя Меган Маркъл, визирайки принц Хари. " И съгласно някои явно упоритостта е нещо извънредно - най-малко за една жена ", продължава тя. 
В началото на август Уилямс разгласи, че ще се отдръпна от корта след 25 години и 23 трофеи от Големия шлем. Тя съобщи, че желае да се " концентрира върху това да бъде майка " и върху " задачите си в нравствен проект ".
Херцогът и херцогинята на Съсекс се отхвърлиха от кралския си живот във Англия през 2020 година и се реалокираха в Калифорния, където в този момент живеят с двете си деца. След идването си в Съединени американски щати те сътвориха няколко съдействия, в това число преференциални партньорства с " Нетфликс " и " Спотифай ". Принц Хари се чака да разгласява записките си до края на годината.

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР