Бивша учителка от щата Мисури се превърна в милионерка чрез

...
Бивша учителка от щата Мисури се превърна в милионерка чрез
Коментари Харесай

Учителка стана милионер благодарение на OnlyFans /снимки/

Бивша учителка от щата Мисури се трансформира в милионерка посредством платформата OnlyFans („ ОнлиФенс “).
28-годишната Бриана Копадж напуща работата си в гимназията, в която работи, откакто управлението на образователното заведение открива, че тя е основател в онлайн платформата OnlyFans, известен уебсайт със наличие за възрастни.
Копадж съобщи пред Fox News, че е спечелила близо 1 милион $ от продажба на порно наличие в акаунта си в платформата. Тя е безапелационна, че е натрупала десетки хиляди почитатели, откогато е основала профила си през лятото, а в този момент е един от най-хубавите основатели на OnlyFans.
„ Печеля пари, надалеч надхвърлящи учителската ми заплата “, похвали се тя. Парите, които е взимала като учител, са възлизали на 42 000 $ годишно.
Тя изясни, че е основала акаунта си, с цел да компенсира ниското възнаграждение в гимназията " Сейнт Клер " в окръг Франклин, покрай Сейнт Луис, и да си помогне с изплащането на студентските си заеми.
Копадж напуща работното си място, откакто линк към профила ѝ в OnlyFans се появява в група във Facebook, отдадена на градчето, в което работи.
На едно от видеата, които е качила в своя профил, се вижда мъжът ѝ - по този начин я разпознават и новото ѝ занятие бързо се прочува.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР