Бивша учителка от Мисури, която има акаунт OnlyFans, заяви, че

...
Бивша учителка от Мисури, която има акаунт OnlyFans, заяви, че
Коментари Харесай

Бивша учителка изкара почти 1 млн. долара за 6 месеца в Onlyfans

Бивша учителка от Мисури, която има акаунт OnlyFans, съобщи, че е направила близо 1 милион $ в платформата, откогато се е включила към нея през лятото.

Бриана Копадж разкри пред Fox News зашеметяващата сума пари, която е спечелила от основаването на наличие за възрастни.

Тя е била преподавател от 5 години, като последните две прекарва в гимназията Сейнт Клер като учител по британски, преди да подаде оставка, откакто нейната страница OnlyFans беше разкрита от учебните админи и тя беше пусната в отпуск.

Копадж означи, че годишната й заплата за преподаване е била 42 000 $ и в началото тя е разкрила акаунта си в OnlyFans, с цел да помогне за изплащането на студентските си заеми.

Копадж съобщи пред KMOV: Мисури е един от щатите с най-ниските заплати на учители. Районът, за който работех, също е един от най-нископлатените в щата. Имам възприятието, че времената са сложни. Имам студентски заеми. Имам голям брой просветителни степени и щеше да е добре да имам спомагателни средства.

С учителската заплата тя би трябвало да работи съвсем 24 години, с цел да завоюва същата сума пари, която е направила от OnlyFans за по-малко от шест месеца.



Копадж описа, че в този момент има десетки хиляди клиенти в OnlyFans и е „ надалеч надхвърлила “ учителската си заплата за годината. Тя също е изплатила целия си дълг.

" Успях да изплатя всичките си студентски заеми, всички заеми за кола, всеки дълг по кредитна карта. Сега нямам дълг и това в действителност ме освобождава. Като преподавател в никакъв случай не бих могла да изплатя изцяло всичко това.

Въпреки че нейният акаунт OnlyFans разгласява полово намерено наличие, Копадж споделя, че заобикаля да демонстрира лицето си поради работата си като преподавател.

Съдържанието на OnlyFans на преподавателката в началото е намерено от учебното заведение St. Clair, откакто връзка към страницата беше оповестена във Фейсбук групата на образователното заведение. След като страницата притегли толкоз доста внимание в общността и даже в цялата страна, Копадж осъзнава, че не може да се върне в класната стая и взема решение да подаде оставка.

Въпреки че Копадж споделя, че ще й липсват учениците й и че е провалила кариерата си на преподавател, тя не съжалява за нищо. 

Тя сподели също пред Fox News, че мощно има вяра, че на хората е разрешено да имат персонален живот отвън кариерата си.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР