Бивша участничка в конкурса за красота "Мис Хитлер" бе осъдена

...
Бивша участничка в конкурса за красота "Мис Хитлер" бе осъдена
Коментари Харесай

Във Великобритания осъдиха победителка в нацистки конкурс "Мис Хитлер"

Бивша участничка в състезанието за хубост "Мис Хитлер " бе наказана за присъединяване в неразрешената ултра дясна терористична група National Action. 23-годишната Алис Кътър съобщи, че не е взела участие в организацията, само че проверяващите потвърдили противоположното, написа изданието Metro.

Отбелязва се, че някогашният й избраник, 25-годишният Марк Джоунс, някогашен член на младежкото крило на Британската национална партия и лондонския районен уредник на National Action, също е наказан за участие в групата.

Според Джоунс той е сниман с националния байрак в стаята на гибелта в концлагера Бухенвалд, до момента в който пътува до Германия през 2016 година. Изгората му завоюва състезанието „ Мис Хитлер “, който беше неразрешен в страната и беше извършен от група неонацисти, с цел да притегли деятели в организацията.

Изданието акцентира, че двойката назовава себе си „ националсоциалисти “ и обменя расистки и антисемитски послания. Връзката им завършила по време на процеса, когато се оказа, че мъжът изневерявал на Алис в продължение на четири месеца.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР