Бивша стюардеса, която има най-големите гърди в Европа и много

...
Бивша стюардеса, която има най-големите гърди в Европа и много
Коментари Харесай

Жената с най-голям бюст в Европа

Бивша стюардеса, която има най-големите гърди в Европа и доста харесва Памела Андерсън в сериала „ Спасители на плажа “, взема решение да влезе в ролята на спасителка, само че по малко по-различен метод.

Огромните гърди на 28-годишната Мартина Биг, която е от Германия, надалеч надминават бюста на Памела в ролята ѝ в известния сериал. За да се снабди с внушителната гръдна обиколка, Мартина е похарчила над 500 хиляди паунда за пластични интервенции.

Това не е единствената фрапантна смяна с външния си тип, която някогашната русокоска подхваща. Мартина взема решение да стане черна и се подлага на инжектиране на меланин и постоянна приложимост на персоналния си солариум.

Но тя упорства, че „ не се преструва че е черно момиче “, а по-скоро се стреми да сътвори „ неповторима и екзотична Барби “.

Тя споделя: „ Като дете се възхищавах на Памела Андерсън в телевизионния сериал „ Спасители на плажа “. Повечето хора мислят, че спасителките са русокоски и със светла кожа. Мисля, че фотосите демонстрират, че като черна жена също съм доста красива спасителка. “

Дългогодишният другар на германката, който е някогашен водач, също се е подложил на процедурата с меланин, с цел да стане черен.

Най-скандалният немски модел стартира трансформацията на тялото си, като усилва размера на чашата си малко по малко. Това обаче се оказва незадоволително за нея, до момента в който в един миг не взема решение да стане черна. Целта ѝ е да ревизира доколко кожата ѝ може да потъмнее.

Тя също по този начин се среща с африкански коафьор, с цел да получи „ къдрава, африканска коса “ и да се трансформира от ден на ден и повече в черна жена. Мартина споделя: „ Това е прелестно възприятие. Толкова съм щастлива. “

Германският модел споделя, че скоро ще има съвещания за смяна на задните си елементи, като даже ще засенчи известните задни елементи на Ким Кардашиан.

Снимки на Мартина Биг може да разгледате в нашата изложба.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР