Бивша професионална боксьорка е пред угрозата да лежи поне 10

...
Бивша професионална боксьорка е пред угрозата да лежи поне 10
Коментари Харесай

Разкрита е: Повдигнаха обвинение на боксьорка за брутално убийство

Бивша професионална боксьорка е пред угрозата да лежи най-малко 10 години в пандиза, откакто полицията е разкрила доказателства, че е умъртвила мъжа си. Вивиан Обенауф, която има 14 победи и 6 провали на професионалния кръг, е с повдигнати обвинявания, че съзнателно е умъртвила своята половинка, притежател на верига заведения за хранене в Швейцария, предава boec.bg.

Семейната драма се е разиграла в края на 2020 година, само че едвам в този момент се появяват доказателства, които да поддържат прокуратурата и оттова да предявят и обвинявания за преднамерено ликвидиране.

Обенауф, която през 2016-а губи от Кейти Тейлър в подгряващ мач на галавечерта в Манчестър, при която Антъни Джошуа нокаутира Ерик Молина в третия рунд, е арестувана в ареста в Интерлакен. Тя е упрекната, че е блъснала 19 пъти брачна половинка си с бейзболна бухалка. Двамата са били женени от единствено 10 месеца.

Според пресата в Швейцария, новите доказателства в посока потвърждаване на виновността ѝ са свързани с това, че Обенауф единствена е имала авариен ключ за жилището на брачна половинка ѝ. Полицията не е открила влизане с щурм.

Самата тя твърди, че е била в своя дом и е гледала филм, само че очевидец е разказал, че е видял колата ѝ да паркира пред блока на жертвата малко преди да се стигне до убийството. Друго доказателство, което може да вкара боксьорката в пандиза за 10 или повече години, е съществуването на нейно ДНК по телефона на брачна половинка ѝ, който е бил строшен при офанзивата. Тя самата изрично отхвърля обвиняванията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР