Бивш управител на сграда в Куинс, за когото се твърди,

...
Бивш управител на сграда в Куинс, за когото се твърди,
Коментари Харесай

Terror NYC наемател, който показа изображения на Хитлер във фоайето, сега е обвинен в драскане „Убий Хамас Condo Board“ върху сграда

Бивш шеф на постройка в Куинс, за който се твърди, че тероризира наематели и гордо демонстрира нацистка агитация във фоайето, е упрекнат в драскане „ Kill Hamas Condo Board “ в целия парцел, споделиха прокурорите в четвъртък.

Твърди се, че камерите за наблюдаване са уловили Нийл Милано, 76, да употребява черен непрекъснат маркер, с цел да надраска неприятното известие — както и хомофобски и сексистки обиди — през осем стени на четири обособени етажа на постройката Sunnyside на 2 ноември, Queens Това оповестиха от окръжната прокуратура.

Милано беше освободен без гаранция по време на обвиняването си в четвъртък във Върховния съд на Куинс по обвинителен акт от 10 точки, в това число за обвинявания в закононарушения от ненавист.

Обвиняемият безсрамник, който в един миг беше шеф на постройката на 39-то място, от дълго време основава напрежение там.

„ Той постоянно наподобява пийнал. Той е същински проблем “, сподели един от жителите, мъж, поискал да остане неизвестен, пред The ​​Post в четвъртък.

Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР