Бивш служител на столичната полиция беше признат за виновен по

...
Бивш служител на столичната полиция беше признат за виновен по
Коментари Харесай

Изнасилвач на дете срещна полицейски служител, виновен за поредица от „наистина отвратителни“ сексуални престъпления

Бивш чиновник на столичната полиция беше приет за отговорен по голям брой обвинявания в обезчестяване – в това число три обвинявания на дете под 13-годишна възраст – и редица от закононарушенията са осъществени, до момента в който той към момента е служил като ченге.

Клиф Мичъл, 24, от Пътни, е приет за отговорен по 10 обвинявания в обезчестяване, три обвинявания в обезчестяване на дете под 13 години, едно обвиняване за похищение и нарушение на заповед за ненасилване в Croydon Crown Court през днешния ден (сряда, 21 февруари).

Във вторник, 5 септември 2023 година, Мичъл участва на обръщението на жена, която той изнасили с нож преди да я завърже с горнището си с качулка, да завърже ръцете й с кабелни връзки и да я накара да влезе в колата си. Тя съумя да избяга от колата на близката улица, преди да се приближи до инцидентно минаващ човек, който я пусна в колата си, преди да се обади на 999.

Беше подаден сигнал за колата на Мичъл и той беше спрян и задържан на към седем благи в Путни. Незабавно беше стартирано разсл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР