Бивш съкилийник на Росен Ангелов, който беше открит мъртъв в

...
Бивш съкилийник на Росен Ангелов, който беше открит мъртъв в
Коментари Харесай

Съкилийник на Росен Ангелов: Той нямаше качества и физика на боец, самоубит е

Бивш съкилийник на Росен Ангелов, който беше открит мъртъв в село Луково след огромно търсене поради шесторното ликвидиране в Нови Искър, съобщи, че е несериозно той да бъде упрекван за причинител на убийствата. С него беседва репортерът на bTV Венелина Григорова. Марин Ташков и Росен Ангелов се срещат в ареста през 1999 година Той разказва Ангелов като елементарен човек, "нито е по-агресивен от нормалното, нито извънредно криминогенен вид със податливост към тежки закононарушения ".
"Човек, който е с произнесено его и който би могъл при избрани обстановки да реагира, в това число и да стигне до ликвидиране ", добавя Ташков. Според него разказаният от управляващите профил на Росен Ангелов не дава отговор на истината. "Той се е крил осем години, с цел да не бъде арестуван. Ако този човек извърши такова тежко действие, той е наясно, тъй като е бил в тази система, че ще бъде арестуван и ще изкара живота си в пандиза ", счита Ташков.

Той е безапелационен, че е доста неправилно Ангелов да се упреква за убийствата от Нови Искър. "По конституция всеки е почтен до доказване на противното. Няма произнесен съд, все още той на процедура е почтен ", добавя Ташков. Бившият съкилийник на Ангелов също по този начин изрази подозрение, че килърът, който и да е той, е работил самичък. Според него доказателствата сочат за повече от един причинител.

"Имаме към 30 гилзи, това са над четири пълнителя. Това значи, че той е презареждал. Дори да допуснем, че той е имал четири пълнителя, което е много подозрително, това лишава време ", добавя Ташков. Според него наличието на кучето също е доста необичайно, тъй като всяко куче би направило нещо, с цел да отбрани "глутницата си ", в тази ситуация фамилията.

"Значи, евентуално с Росен е имало човек, който е познавал кучето и на който кучето е имало доверие и се е подчинявало ", разсъждава Ташков. Според него към наличието на втори съизвършител сочат и дейностите на жертвите.

"При убийството на първите двама има 15 създадени изстрела. Твърди се, че тези хора са се защитавали, имат рани по ръцете, което значи, че те са били покрай дулото на оръжието. Двама души, които физически са доста по-големи и здрави от Росен, който не се отличава физически - нито с качествата на войник, нито в миналото е бил в задграничния легион, каквито нелепости се изговориха ", разяснява мъжът.

"Те биха го спрели. Това ме навежда на мисълта, че стрелците са били най-малко двама ", споделя Ташков.

Той дефинира версията на криминалистите, че Росен Ангелов се е прибрал до вилата си след убийството, като несериозна. "След като се е укривал осем години, да отиде във вилата и съвсем да чака да бъде открит, с цел да бъде задържан ", разяснява Ташков. "За мен персонално, Росен е самоубит ", добавя мъжът.

 

 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР