Бивш парашутист, прекарал шест години в разходка по бреговата ивица

...
Бивш парашутист, прекарал шест години в разходка по бреговата ивица
Коментари Харесай

Бивш войник с разбито сърце от смъртта на куче, което се присъедини към него в епичната разходка от 17 000 мили

Бивш парашутист, прекарал шест години в разходка по бреговата линия на Обединеното кралство, приказва за опустошението си от гибелта на кучето, което се причисли към него в неговата пътешестване.

43-годишният Крис Луис отдаде респект на Джет, неговия правилен сателит, който осинови по време на разходката си. Джет, бял лурчер с кафява четина от лявата страна, в последна сметка се причисли към него за остатъка от неговата експедиция от 17 000 благи. Г-н Луис стартира епичната си разходка от плажа Лангенит на полуостров Гауър, покрай родния му град Суонзи, Южен Уелс, на 1 август 2017 година, единствено с 10 английски лири в джоба си и доставки за няколко дни, надявайки се да събере £100 000 за SSAFA, благотворителната организация на въоръжените сили.

Когато се върна на мястото, където всичко стартира през юли предходната година, той беше събрал пет пъти повече от тази сума, с Джет, неговата партньорка Кейт Барън, в този момент на 37 години, и сина Магнус, в този момент на 23 месеца. Пишейки на страницата си в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР