Бивш гол художник твърди в ново дело, че персоналът на

...
Бивш гол художник твърди в ново дело, че персоналът на
Коментари Харесай

Бивш гол художник съди MOMA, след като персоналът „затвори очи“, позволи на посетителите да галят гениталиите му многократно: костюм

Бивш гол художник твърди в ново дело, че личният състав на Музея за съвременно изкуство “ затвори очи ” и не направи задоволително, с цел да попречи на посетителите да опипват гениталиите му, до момента в който се представяше на галерия.

Джон Бонафеде твърди в делото, заведено в съда в Манхатън в понеделник, че гениталиите му са били галени от петима разнообразни мъже в седем разнообразни случая на галерия, наречена „ Марина Абрамович: Художникът участва “ през 2010 година

Бонафеде работеше по това време като „ Re-Performer “, което означаваше пресъздаване на някои от предходните произведения на Абрамович за специфична галерия.

Работата му беше да стои изцяло имобилен в продължение на 75 минути и да се взира напред в жена, която го гледаше в сходна поза в произведение, озаглавено „ Imponderabilia “.

Като част от изложбата, присъстващите бяха насърчени да се притиснат сред двамата реализатори, с цел да влязат в идната изложба.

Но в седем разнообразни случая Бонафеде твърди, че е бил глезен по „ зло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР