Бивш експерт по разузнаването на ВВС на САЩ смята, че

...
Бивш експерт по разузнаването на ВВС на САЩ смята, че
Коментари Харесай

Експерт от американската армия разкри една от големите тайни на ВВС на САЩ

Бивш специалист по разузнаването на Военновъздушни сили на Съединени американски щати счита, че мистериозното ято дронове, видяно през миналите седмици в небето над Колорадо, може изобщо да не са дронове, а нова свръхмодерна технология.

Властите в Съединени американски щати са залети от сигнали за дронове, "големи колкото коли ", видени да кръжат в небето съвсем всяка нощ.
Психозата по тези машини е толкоз огромна, че взаимен екип на 10-15 организации, в това число ФБР, бе формиран "за да разнищи случая ".

ВИДЕО: Ята от дронове пазят нуклеарните силози на Съединени американски щати

Въпреки изказванията, че в ятото дронове няма нищо "криминално ", никой до в този момент не е съумял да изясни какво и чие са те.

Сега, специалист по разузнаването, който е работил във всичките клонове на армията, счита, че това изобщо не са дронове.

Майк Турбер съобщи пред Daily Star Online, че въздушният съд може в действителност да е някаква "тик-так " технология на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

"Според мен това е обвързвано с флота. Виждал съм няколко видеа, които ме заинтригуваха. Никога не съм вярвал в НЛО. Докато виждам тези видеа, виждам обекти, които доста биха приличали на тик-так технологията.

Има едно, в което въздушният съд минава с голяма скорост. Що се отнася до мен, съгласно мен това може да са по този начин наречените тик-так, само че аз нямам вътрешна информация какво тези неща може да са и не мога да потвърдя нищо ", споделя Турбер.

Тези летателни апарати "тик-так ", съгласно Майк, са същия обект, видян от водачите на самолетоносача "Нимиц " през ноември 2004 година.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР