Професор от колеж подтикваше студентите към странни фантазии за „фетиш на клоуни“: доклад

...
Бивш асистент професор по география в университет в Луизиана понякога
Коментари Харесай

Бивш асистент професор по география в университет в Луизиана понякога използваше студентите си като предмети, за да задоволи фетиша си към клоуни и редовно публикуваше за това чрез различни точки в интернет.

Джоузеф Токош, който подаде оставка от Държавния университет на Никълс, след като поведението му беше разкрито през март от студентски журналисти, съобщава, че е взаимодействал със студенти и е споделял опита си с предметите в множество социални медийни платформи и други цифрови платформи, включително Facebook, Reddit и YouTube.

Подчертано в доклад от четвъртък на USA Today, Токош, в публикация във форум на Reddit, предназначен за споделяне на невероятни истории, сподели снимки на няколко жени, облечени в бяло боя за лице.

В друга публикация, споделена в Reddit, Tokosh, под потребителското име Joeography, написа: „Имам фетиш за боя за лице и убеждавам сладките момичета в моите класове да ми позволят да рисувам лицата им.“ Други публикации във форума споменават „фетиш на клоуни“.

Преди да се оттегли от университета, няколко студенти съобщиха за Токош на полицията в кампуса и изразиха оплакванията си по въпроса онлайн .

Сали-Ан Торес, тогавашният управляващ редактор на Nicholls Worth, управляваната от студенти новинарска организация за кампуса, разкри поведението на Токош по-рано тази година. Според доклада шестима студенти са изразили как Токош би им предложил бонус точки, ако му позволят да рисува лицата им.

Брадли Прайс, онлайн студент в университета, взе участие в класа по география на Източна Азия на Токош и беше подложен на задължителна задача, в която учениците трябваше да направят снимки на себе си, докато рисуват лицето си.

„Трябваше да изпратите множество снимки на това как сте го направили от различни ъгли и също така да запишете процеса от него", каза Прайс, според USA Today. „Уместността, която той му придаде, беше, че това беше японски стил на грим; беше за учениците да разберат по-добре тяхната култура.“

Прайс изпълни задачата, позволявайки една от приятелките му да нарисува лицето му. След завършване и след като задачата беше изпратена, Токош коментира работата и каза, че Прайс ще получи бонус точки, ако успее да убеди приятелката си „да се огледа сама“.

Първоначално Прайс вярваше коментарът беше странен, но след като научи за истинските намерения на Токош, обвиненията срещу него и видя акаунтите на дигиталната платформа на професора, студентът изрази разочарование.

„Чувствам се откровено отвратен и разочарован, че Никълс не можа направете подходяща проверка на миналото на този професор, защото това е неприемливо“, каза Прайс. „Как може това да е минало през всяка разумна проверка?“

Токош е бил нает от други университети, включително Кентския държавен университет, където демонстрира подобно поведение преди пристигането си в Nicholls. Но това поведение, дори и с полицейски доклад, остана незабелязано.

„Кариерната траектория на Токош разкрива недостатъци в системата за проверка на миналото, която колежите и университетите трябва да имат на място за защита на учениците – особено когато доказателствата за тревожното поведение се намират до голяма степен в интернет“, отбелязва изданието. „Nicholls State, например, каза на репортерите на USA Today Network, че не проверява рутинно социалните медии за нови служители.“

Софи Леван, 18-годишен първокурсник в Kent State през 2017 г., каза за USA Today тя се срещна с Токош, тогава на 28 години, чрез група във Фейсбук, предназначена да бъде използвана от нови студенти като място за събиране. Токош направи предложение в брой за всеки, който желае да му позволи да нарисува лицата им и Леван се съгласи.

Токош, според Леван, настоя да я вземе и да я заведе до сградата на университета, където се помещаваше географията отдел, където каза, че ще нарисува лицето й. Несигурна за ситуацията, Леван каза, че е спряла да общува с Токош и че той е станал недоволен и няма да я остави на мира. Притеснен, Леван подаде доклад в полицията.

„Чувствах, че училището би искало да знае за това“, каза Леван, според изданието. „Помислих си, че може би биха могли да предотвратят нещо лошо, тъй като други момичета ще отидат с него.“

Леван обаче каза, че никога не е имало последващи действия относно ситуацията от полицията в кампуса или някой друг.< /p>

Във видео интервю с управляваната от студенти телевизия KNSU, Токош каза, че задачата за рисуване на лице е студентите да „всъщност измислят своя собствена боя за лице и дизайн на грим, вдъхновен от култура, и те го изпълняват. „

В допълнение към Леван, изданието отбеляза, че „другият човек, който е съобщил за Токош на полицията в кампуса, не може да бъде открит за коментар“ и че другите двама, „които изразиха публична загриженост в социалните медии, казаха за USA Today те никога не са чували и от служителите на кампуса си."

Според доклада Токош е напуснал университета в Кент през 2017 г., след като пледира да не оспорва обвинение за кражба, включващо влизане в офисите на колегите му без разрешение и вземане на USB шофиране.

„Щатският университет на Николс се гордее, че нашите студенти-журналисти разкриха тази ситуация“, каза говорител на държавния университет на Никълс пред Fox News Digital в изявление. „Ние приемаме безопасността и сигурността на нашите студенти много сериозно. След като това беше предоставено на вниманието на университета, ние действахме по подходящ начин, за да отстраним Джоузеф Токош от класната стая и не подновихме договора му. Той вече не е свързан с Държавния университет на Никълс. „


Оригинален източник на статия: Професор от колеж притиска студентите към странни фантазии за „фетиш на клоуни“: доклад

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР