Бивш анестезиолог от Джекил и Хайд е съден за убийството

...
Бивш анестезиолог от Джекил и Хайд е съден за убийството
Коментари Харесай

Анестезиологът от Джекил и Хайд `удуши жена с халат и сложена торба на главата`

Бивш анестезиолог от " Джекил и Хайд " е съден за убийството на приятелката си, като я удуши с превръзка на ръкава и сложи найлонов плик на главата.

Бившият сценичен анестетик Матю Пикъринг, 49, отхвърли да е умъртвил приятелката си Джорджина Дауи в дома си в Кадокстън, Нийт на 7 май 2023 година Тялото на госпожа Дауи беше открито с черна торба на главата и прокурорите споделят, че тя е претърпяла " злобно и съзнателно принуждение " от ръцете на Пикъринг.

Когато го попитаха какво е направил след гибелта й, Пикъринг сподели, че е отишъл до магазина, с цел да купи белина, само че че е било да избърше котешка урина от кухнята. Той също беше нервиран за какво е сложил черни кофи на улицата тази нощ, макар че боклукът не е бил събиран няколко дни. Той сподели, че това е „ единствено нещо автоматизирано “ и „ автопилот “.

Съдът чу, че Пикъринг е занесъл облеклата, с които е бил облечен по време на нападението, в къщата на родителите си, с цел да ги изпере, преди да ги сложи ги върна - до момента в който фамилията му не знае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР