Бива популизъм ама чак така не бива. Това пише в

...
Бива популизъм ама чак така не бива. Това пише в
Коментари Харесай

Бива популизъм ама чак така не бива, възмути се Явор Божанков за пенсиите

Бива популизъм но чак по този начин не трябва. Това написа в собствен коментар депутатът Явор Божанков, който през вчерашния ден се пошегува с народа, че се отхвърля от политиката. По-късно обаче разгласи, че е „ следил личната си гибел “ като първоаприлска смешка.

SafeNews разгласява мнението му без редакторска интервенция:

Пенсиите би трябвало да се усилват редовно и заслужено – съгласно приноса на всеки. Според заслуженото. Както Асен Василев го прави до в този момент.

Бива популизъм но чак по този начин не трябва. Преди избори започнаха да раздават по 75 лв..

75лв. само че единствено за някои. А тези, които са работили повече и са внасяли повече? За тях? А в случай че пенсията на един пенсионер е ниска само че има други приходи?

“Работете, осигурявайте се само че който не го прави най-после получава дарове а който внася повече – нищо ”.

Ето това е извънредно непочтено.

Позор цялостен. С тези предизборни морафети на Движение за права и свободи и ГЕРБ до година нямаме късмет да покрием критерия за инфлация и влизане в еврозоната.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Както SafeNews заяви, отпускат Великденски добавки за 534 000 пенсионери. Това са най-нуждаещите се – пенсионерите под прага на беднотия. Те ще получат еднократна помощ от 75 лв. за Великденските празници. Новината заяви пресцентъра на Движение за права и свободи в формалната си Facebook страница. Там се споделя, че Движение за права и свободи и ГЕРБ–СДС са внесли промени в Закона за бюджета на ДОО, които плануват великденски добавки за пенсионерите под прага на бедността.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР