Битува мнение, че човекът, който има на дланта си паралелна

...
Битува мнение, че човекът, който има на дланта си паралелна
Коментари Харесай

Ангелска линия: Ако я имате, то вие сте истински щастливци

Битува мнение, че индивидът, който има на дланта си паралелна линия на “линията на живота ” – е необикновен късметлия. Несполуките постоянно го заобикалят, а щастието в никакъв случай няма да го изостави през целия му живот.

Тази линия е същинска необичайност. Нарича се още “Линия на ангела-пазител ”. Това значи, че индивидът е под специфичната отбрана на своя ангел-пазител или на други сили. Наричат я “Линия на Марс ”, а някои я назовават втора “линия на живота ”.

Хората, които имат тази линия на дланта, са извънредно щастливи. Те, постоянно като по знамение остават живи след ужасни произшествия и произшествия, радват се на чудесно здраве, не изпитват материални усложнения, елементарно преодоляват трудностите по пътя на живота. Ако имате задоволително шанс, с цел да имате тази линия на дланта си – бъдете признателни!

Варианти на тази линия:

– Паралелно на линията на живота по цялата дължина – това е отличен знак! Човек с подобен знак ще бъде защитаван от ангел-пазител през целия си живот.

– Малка част от линията, която минава около линията на живота (едва забележима или прекъсната) – носителят на такава линия го чакат проблеми в живота и проблеми, които по-късно ще го застигнат.

– На дясната ръка – застъпничество от ангел се дава поради някои специфични персонални заслуги. Може да бъде поради осъществени положителни каузи или поради претърпени тежки премеждия.

– На лявата ръка – застъпничество от ангел, дава се от момента на раждането. Често се наследява от предците.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР