Битките са най-голямото предизвикателство за участниците в Игри на волята:

...
Битките са най-голямото предизвикателство за участниците в Игри на волята:
Коментари Харесай

Каскадьорът работил с Брад Пит: Бил съм дубльор и на жени

Битките са най-голямото предизвикателство за участниците в Игри на волята: България. Те се организират ежедневно и от тях зависят изискванията на живот за всеки тим, до момента в който... няма борби!

Най-важна е Битката за територия, в която се взема решение кой тим къде ще живее през седмицата - на необитаем плаж, в рибарска барака или в първокласна къща. Капитанската борба е тази, в която капитаните на 3-те тима се борят за разнообразни привилегии на своите съотборници: от храна за тима, който бедства на безлюдния плаж, до корабоплаване с първокласна яхта, за тези извоювали си настаняване в първокласна къща.

В номинационните борби отпадналият тим излъчва номиниран и по този начин се стига до Битката за оцеляване, в която от надпреварата отпада 1 участник.

Първият човек, който тества всяка една игра - за сигурност, за трудност и за всичко останало, е каскадьорът на терен: Захари Грозданов – Захо. Българинът има зад тила си над 70 кино лентата в киното, а с рекламите и музикалните клипове, в които е взел участие, цифра става внушителна - над 100 продукции! Захо е работил за филми като Игри на Тронове, Z-та международна война (с присъединяване на Брад Пит), Хелбой, Инферно, Възвишение и доста други.

“Едни от най-трудните неща, на пръв взор наподобяват най-лесни. Например театралният пердах. В него би трябвало да играеш, само че би трябвало и да пазиш актьорите “, споделя Захо, който е съумял да овладее всички типове каскади. “Блъскал съм се с кола, с мотор, летял съм, дърпали са ме с въжета, били са ме, палили са ме. Общо взето, няма нещо, което да не съм правил. Дори съм бил дубльор на жени”, посочи през смях Захари в предаването Събуди се.

В Игри на волята: България, Захо влиза в още една роля - на основен съветник. Той се грижи за сигурността на участниците и екипа по време на борбите. Каскадьорът е на терен още по време на градежа и следи за всеки детайл, обмисля сериозните моменти и предава нататък своето познание. По сложните трасета минава пръв, с цел да се увери, че в действителност всичко е тъкмо.

“Всяка каскада е сама за себе си, по този начин е и тук. Всяка една борба е друга и от време на време нещо супер дребно може да се окаже съдбовно. Аз би трябвало да мисля най-много за участниците, които минават през борбите, само че и за екипа, който е към тях и снима “, заключи Захари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР