Битката за шампионския трофей в Серия А през този сезон

...
Битката за шампионския трофей в Серия А през този сезон
Коментари Харесай

Дел Пиеро посочи своя фаворит за титлата в Серия А

Битката за шампионския трофей в Серия А през този сезон е една от най-интригуващите от много време насам, тъй като с действителен късмет са цели 4 тима и то във финалните стадии на акция. Алесандро Дел Пиеро обаче уточни един от тях за любимец и това не е обичаният му Ювентус.

„ От това, което демонстрира през сезона, Интер продължава да е любимец за купата “, сподели именитият нападател пред Sky Italia.

Той регистрира обстоятелството, че „ нерадзурите “ са най-балансираният отбор в челото. Симоне Индзаги разполага с една страхотна титулярна единайсеторка и задоволително почтени заместници на всеки един пост, изключвайки може би единствено вратарския, където Самир Ханданович е без конкуренция.

Милан е краткотрайно отпред, само че там осезаемо си проличава неналичието на прохлада в офанзивата, където Стефано Пиоли е заставен да разчита на застаряващите Оливие Жиру и Златан Ибрахимович.

Наполи пък показва непостоянството си във всеки неуместен миг, макар че видимо Лучано Спалети има всичко належащо, с цел да победи със Скудетото.

Масимилиано Алегри пък едвам от няколко месеца накара тима си да работи по-сплотено, а привличането на Душан Влахович му обезпечи услугите на нападател, който може да реши всеки мач.

Четирите отбора са събрани в границите на 6 точки, а до края остават 6 кръга. Единствено Интер е с мач по-малко, след който би могъл да се озове още веднъж на върха, въпреки и единствено с точка преднина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР