Битката за сърцето на Евгени Генчев в Ергенът става все

...
Битката за сърцето на Евгени Генчев в Ергенът става все
Коментари Харесай

Взрив: Елена показва психическа нестабилност, която сериозно стряска Евгени и момичетата! (ВИЖ ТУК)

Битката за сърцето на Евгени Генчев в " Ергенът " става все по-ожесточена. С намаляването на броя на кандидатките и броените дни, оставащи до огромния край, всичко към този момент е на " живот и гибел ". Момичетата го играят влюбени, другарствата едно по едно " падат " - обикновено.

Това, което не е обикновено обаче, както съгласно феновете, по този начин и съгласно самия пианист, е държанието на Елена. Набедената за " интелектуалката " на формата Елена-Антоанета до неотдавна се представяше като най-зрялата и уравновесена участничка.

Затова и думите, които тя изрича по адрес на Генчев и себе си, фактически шокираха всички. Елена сподели държание, което не може да се дефинира като душевен устойчиво и съответно. Тя съобщи и бе чута от всички (после ще повтори думите си), че каквото и да направи Евгени, която и от дамите да избере за своя спътница в живота, тя няма да се откаже и ще го преследва до последно.

" Какво си мислите вие?! Ами в случай че ви кажа, че няма да се откажа от него и ще се боря да ви го лишава, даже и друга да е победителката?! Защото ще го направя. Точно това ще направя, няма да го пусна ", съобщи остро Елена, а останалите се опулиха.

" От няколко места се чу, че тя към този момент се е преместила в Пловдив след предаването, тъй че горкият Евгени! В знамение се видя с тази мома ", разбъбриха се и източници, близки до пианиста.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР