Битката за кметските столове продължава и следващата неделя.Вече е ясно,

...
Битката за кметските столове продължава и следващата неделя.Вече е ясно,
Коментари Харесай

Битката продължава: В над две трети от областните градове предстои балотаж за кмет

Битката за кметските столове продължава и идната неделя.

Вече е ясно, че 2 тур ще има в София сред Васил Терзиев от локалната коалиция ПП-ДБ/Спаси София с 31,58 на 100 от гласовете при близо 50% обработени досега протоколи и претендента на локалната коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова, която получава досега 21,77 на 100 поддръжка.

В Благоевград досегашният кмет Илко Стоянов, подсилен от ГЕРБ, ще се яви на балотаж против Методи Байкушев от ПП-ДБ. В Пловдив претендентът на ГЕРБ Костадин Димитров ще се състезава с претендента на ПП-ДБ Ивайло Старибратов, а във Варна Иван Портних от ГЕРБ с Благомир Коцев от ПП-ДБ.

В Русе балотажът ще е сред Пенчо Милков, подсилен от Българска социалистическа партия, и Иван Иванов от ГЕРБ.

Във Велико Търново настоящият градоначалник Даниел Панов ще се изправи против Йордан Терзийски от ПП-ДБ.

Досегашният кмет на Видин Цветан Ценков от Съюз на демократичните сили ще се изправи изправи против претендента на ГЕРБ Александър Матеев.

В Габрово досегашният кмет Таня Христова от ГЕРБ ще се яви на балотаж с претендента на " Възраждане " Даниел Петров.

В Добрич досегашният кмет Йордан Йорданов отива на балотаж с Красимир Николов от ГЕРБ. В Кюстендил досегашният кмет Петър Паунов е с дребна преднина пред Огнян Атанасов от Партия на зелените, двамата отиват на балотаж.

В Ловеч на балотаж отива Валентина Недялкова от ГЕРБ-СДС против Страцимир Петков от " ИТН ".

Досегашният кмет на Пазарджик Тодор Попов от локална коалиция " Новото време " ще бъде на втория тур против Петър Куленски от ПП-ДБ.

В Плевен Валентин Христов от ГЕРБ ще се състезава с досегашния кмет Георг Спартански. В Разград Мирослав Грънчаров от ПП-ДБ ще се яви против Добрин Добрев от предприемчив комитет. В Хасково досегашният кмет Станислав Дечев от ГЕРБ ще се надпреварва с Николай Ставрев, самостоятелен претендент.

В Сливен Стефан Радев, досегашният кмет от ГЕРБ ще се яви на балотаж против Пламен Стоянов от " Пряка народна власт ". В Силистра самостоятелният претендент Александър Сабанов ще спори на балотажа с Ивелин Иванов от ГЕРБ. Досегашният кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов ще се изправи против Стефан Сабрутев от придвижване " Нашият град ", а в Шумен претендентът на " Българска социалистическа партия за България " Христо Христов ще се яви на втория тур против Георги Колев от ГЕРБ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР