Битката за Европейския парламент не е вътрешноведомствена. Това каза в

...
Битката за Европейския парламент не е вътрешноведомствена. Това каза в
Коментари Харесай

Джамбазки: Битката за Европарламента не е вътрешноведомствена

„ Битката за Европейския парламент не е вътрешноведомствена ”. Това сподели в ефира на предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” евродепутатът Ангел Джамбазки. Той съобщи, че партията му Вътрешна македонска революционна организация към момента счита, че „ Обединените патриоти ” би трябвало да се явят дружно на идните евроизбори, „ само че там се губи доста време ”.

„ Идеята на Вътрешна македонска революционна организация е да събираме, да сплотяваме. Най-лесно е да събориш нещо или да изгониш някого. Но не е редно да има личностни боричкания ”, разяснява Джамбазки. И добави, че Вътрешна македонска революционна организация от самото начало се пробва да „ обере страстите в връзките сред Волен Сидеров и Валери Симеонов ”.

Джамбазки се разгласи твърдо „ за ” опазване на досегашните правила за практикуване на преференциален избор. И разяснява, че смяната в прага на преференциите е било „ неверно решение ” от страна на ГЕРБ. „ Беше тактическо, за деня, само че го взеха. И ще платят цената за това. Хората така и така считат, че листите се редят на мрачно ”, сподели още Джамбазки. Според него точно преференцията е оценката, която политиците получават от гласоподавателите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР