Битката за Британия“ между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа няма

...
Битката за Британия“ между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа няма
Коментари Харесай

Стана ясно защо пропадна Фюри – Джошуа

„ Битката за Британия “ сред Тайсън Фюри и Антъни Джошуа няма да се състои, откакто договарянията за мегасблъсъка пропаднаха. В медиите в Англия излязоха детайлности за аргументите за този неуспех. И те са в „ затруднения “ по отношение на спонсорите и промоутърите на двамата.

Щабовете на Фюри и Ей Джей преговаряха дълго време, с цел да провеждат мача, само че по този начин и не се схванаха. След което Циганския цар постави завършек на разискванията, като разгласи краен период.

Сега Фюри ще пази купата на WBC в тежка категория против Дерек Чисора на 3-и декември. Самият Чисора разкри повода за смяната на курса.

„ Ей Джей не можеше да се бие с Фюри, поради затрудненията по договорите, които има. Имаше прекалено много затруднения поради спонсори и промоутъри “, разгласи Чисора пред Скай Спортс. „ Бойците постоянно желаят да се бият, само че затрудненията пристигнаха от бизнеса и хората към двамата. Когато мениджърите и промоутърите застанат на пътя, тогава нещата са доста сложни. Хората си мислят, че е елементарно да се провежда огромен мач. Но в действителност е огромно главоболие “.

Фюри не стопира да заяжда в обществените медии Джошуа. И в този момент ще би трябвало да се изправи против своя другар Чисора, с който ще се бие а трети път.

„ Ей Джей живее в главата на Фюри гратис. Всеки ден Тайсън се буди и си мисли за Джошуа. Не може да направи изявление и да не го спомене. Ей Джей си живее живота и продължава напред. Не знам за какво Фюри не стопира да приказва за него “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР