Битката при Кауфланд, лето Господне 2022 г. Това бе едно

...
Битката при Кауфланд, лето Господне 2022 г. Това бе едно
Коментари Харесай

Оскотяването на един народ: Масова психоза в цялата страна заради евтино олио

Битката при Кауфланд, лето Господне 2022 година Това бе едно от многото шеговити хрумвания по отношение на днешния ден. Днес българският народ се мазета поради на ниска цена олио.

Във всички огромни магазини из цялата страна имаше имаше опашки от по няколкостотин метра. На доста места имаше блъсканици, кавги, кръв. Картинката - като след апокалипсис. Имаше и драматичен случай - възрастен мъж получи инфаркт и умря, до момента в който чакаше на опашка за олио. Много хора не са му обърнали внимание и са го подминали, единствено и единствено, с цел да се докопат до олио 2,99 лева

Министърът на стопанската система Корнелия Нинова разгласи, че няма недостиг на пазара. и че има олио да се залее цялата страна. Нямало потребност от презапасяване и се е създавало се изкуствена суматоха.

Политиците ни обаче не са отговорни, нито пък ниските приходи. Няма опрощение за това подминеш човек, преди малко получил инфаркт. Няма оправдание да се сбиеш с различен за бутилка олио. Просто подобен ни е манталитетът. Не единствено на българите. Повечето хора са такива.

Между другото тъкмо преди две години, на тази дата, се състоя друга " борба " - тази за тоалетна хартия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР