Битката между британците Тайсън Фюри и Антъни Джошуа в тежката

...
Битката между британците Тайсън Фюри и Антъни Джошуа в тежката
Коментари Харесай

Битката между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще се състои още през 2022 година

Битката сред британците Тайсън Фюри и Антъни Джошуа в тежката категория на професионалния бокс в последна сметка ще се състои, стана ясно от туит на мениджмънта на последния в Туитър. Според новата информация, изискванията на Фюри са признати и дуелът ще бъде извършен на 3 декември.
Прочетете още
Мениджърската организация 258MGT разгласи, че двамата са спрели краткотрайно диалозите след гибелта на кралица Елизабет Втора, само че през днешния ден стана ясно, че всичко към този момент е конкретизирано. 

Миналата седмица първенецът по версията на Световния боксов съвет (WBC) Фюри сподели, че предлага 40 % от приходите на кандидата за купата Джошуа.

" Няма с какво да се извини, ще одобри. Не може да каже, че съм го прецакал и съм дал 20 или 30 %. Предложих на неговите хора 40 % и им споделих или да одобряват, или да изчезват ", сподели Фюри.

Първоначално Фюри се надяваше да подписа договорка за борба с Александър Усик, който носи поясите на WBA, WBO и IBF. Украинецът обаче бе безапелационен след успеха над Джошуа предишния месец, че не има намерение да се боксира повече тази година.

Евентуална борба сред Фюри и Усик през 2023 ще бъде за безспорен първенец в тежката категория, в случай че британецът отбрани пояса на WBC против Джошуа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР