Bitcoin BSC ($BTCBSC) стартира наскоро, като се позиционира като stake-to-earn

...
Bitcoin BSC ($BTCBSC) стартира наскоро, като се позиционира като stake-to-earn
Коментари Харесай

Как да закупите Bitcoin BSC – нова криптовалута с голям потенциал

Bitcoin BSC ($BTCBSC) започва неотдавна, като се нарежда като " stake-to-earn " монета, или токен, който предизвиква дълготрайните вложения, вместо бързото “оттърваване ” след листване на тържищата.

Проектът копира до огромна част Биткойн, какъвто беше през 2011 година, когато в циркулация бяха 6 милиона токена, а цената беше повече от налична – под $1 (в момента, даже при ниските цени, е над $25,000).

Bitcoin BSC значително “ ” концепцията на истинския Биткойн ($BTC), само че предлага и няколко значими преимущества, които могат да изиграят значима роля за триумфа му.

Останете с нас докрая, с цел да ви покажем по какъв начин можете да инвестирате в Bitcoin BSC и за какво си коства да го извършите.

Какво е Bitcoin BSC?

Bitcoin BSC е нова криптовалута , която предлага новаторски метод към концепцията на Биткойн. Тя е основана върху Binance Smart Chain и употребява механизъм, прочут като доказателство на залог (Proof-of-Stake, PoS), вместо доказателство за работа (Proof-of-Work, PoW). Това значи, че вместо да се разчита на енергоемкото копаене, потребителите могат да вземат участие в стейкинг интервенции, с цел да генерират нови токени и да поддържат мрежата.

Освен това Bitcoin BSC предлага доста по-бързи и по-евтини транзакции спрямо истинския Биткойн. С начална цена на токена от $0.99, планът дава вълнуваща опция за ранни вложители да се включат в един еко-приятелски и стопански ефикасен план.  

С хард кап от 6,125,000 токена и софт кап от 4,000,000, Bitcoin BSC има упоритостите да се утвърди като сериозен състезател в крипто света, като съчетава най-хубавите характерности на Биткойн и Binance Smart Chain.

Не на последно място би трябвало да отчетем, че смарт договорът на плана е одитиран от Coinsult, което е значимо за легитимността на всеки план.

Защо Bitcoin BSC употребява PoS и Binance Smart Chain?

Винаги сме казвали, че сполучливите планове изискват иновация, а “здравословната конкуренция ” основава доста преимущества за крайните консуматори. Нека забележим двете съществени преимущества на Bitcoin BSC пред други Биткойн други възможности.

Proof of Stake – доста по-добрата опция

Биткойн предлага PoW механизъм, който е в действителност доста сигурен. Въпросът е обаче, че математическите калкулации стават все по-енергоемки и финансово неизгодни. С идния халвинг през 2024 година и до момента в който цената на Биткойн “буксува ” на равнище от $25,000 , премиите ще станат още по-малки. Tова може би дефинитивно ще посече упоритостите на “дребните риби ”, които желаят да изкарат въздържан приход с копаене на Биткойни.

От друга страна, стейкингът на токени е бърз, елементарен и комфортен, а премиите постоянно са доста огромни за тези, които “блокират своите токени ” по-рано.

Много крипто тържища дават по 5-10% годишна рентабилност на своите стейкъри, които нормално залагат Solana, Етериум или Cardano.  

За информация, неотдавна листнатите XRP20 & BTC20 (и двата ERC-20 токена) даваха сред 40 и 60 % рентабилност скоро след листването си.

Binance Smart Chain – скритото оръжие на Bitcoin BSC

Мрежата на Binance може да не е известна колкото тази на Етериум, само че сигурно разрешава доста по-добра скалируемост. Транзакциите се обработват в границите на 3-5 секунди, а таксата е много ниска спрямо други мрежи.

Ако разгледаме BTC20 – различен доста сполучлив блокчейн, който проби неотдавна, то единственият проблем при него беше, че действително нямаше огромна изгода да инвестирате под 400-500 лв. поради огромните такси на транзакциите на Етериум (нещо, което не зависи от плана, тъй че не можем да обвиним разработчиците).

При Bitcoin BSC имате най-малък депозит от $10, като таксата за газ ще са в диапазона към. $2-3. Тоест, даже да инвестирате 150-200 лв., мрежовите такси са оскъдни.

Освен това някои крипто анализатори считат, че плановете на BSC могат да имат по-голям късмет за по този начин бленувания от всички Binance листинг.

Токеномика на Bitcoin BSC

Предварителната продажба предлага 4 милиона $BTCBSC токена на цена от $0.99 всеки, за да се доближи финансиране от $3,960,000. Ако предварителната продажба се увенчае с триумф и търсенето остане високо, спомагателни 2.125 милиона токена ще бъдат прибавени като “ ” на наличното количество – също на цена от $0.99, с цел да се съберат още $2,103,750.

Това съставлява 29% от общият брой налични токени, като всички неизкупени токени ще бъдат добавени към стейкинг пула.

Още 420,000 авансово генерирани токена са резервирани за ликвидност на децентрализирани тържища, когато токенът бъде листнат след предварителната продажба.

Всичко останало ще се разпредели като стейкинг награди, като в границите на 120 години ще се пускат “поетапно ” токени, с цел да има непрекъснат напредък.

Именно това харесват доста хора при този план, защото дългото задържане на токени може да помогне на плана да избегне внезапен срив, в случай че бъде “завзет ” от спекуланти.

Как да купя Bitcoin BSC в няколко стъпки

Ако смятате, че Bitcoin BSC има солидни причини да ви завоюва средства, то в идващите стъпки ще ви покажем по какъв начин да се сдобиете с токени:

  1. Създайте си крипто портфейл: Ако нямате крипто портфейл, можете да изтеглите MetaMask, който е безвъзмезден и сигурен.
  2. Депозирайте криптовалути: За да закупите Bitcoin BSC, ще би трябвало да разполагате с BNB, ETH или USDT. Без значение кой способ изберете, ще би трябвало да добавите и малко количество за обработка на транзакцията.
  3. Купете $BTCBSC: Влезте в уеб страницата на предварителната продажба и изберете какъв брой токена да закупите. Свържете портфейла си и обменете токени.
  4. Стейкнете своите токени: Няма по-добро решение от това да стейкнете своите токени, когато ги купите. Ще можете да ги заявите след края на предпродажбата, тъй че за какво да ги държите в “ ” състояние до тогава, при все, че можете да сте измежду огромните печеливши?

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР