Бисерка Янева поема дирекция Човешки ресурси“ в Асарел-Медет“. Много съм

...
Бисерка Янева поема дирекция Човешки ресурси“ в Асарел-Медет“. Много съм
Коментари Харесай

Нов директор Човешки ресурси в Асарел-Медет

Бисерка Янева поема дирекция „ Човешки запаси “ в „ Асарел-Медет “. „ Много съм щастлива, че ставам част от екипа на водача в българския минен отрасъл “, разяснява назначението си тя.

Към новото си професионално предизвикателство подхожда с обещанието, че вратите й ще са отворени за всички в компанията и с убеждението, че най-важният капитал за всеки сполучлив бизнес са хората.

Бисерка Янева ще дава отговор за всички аспекти от ръководството на човешките запаси, осведомителните технологии, връзките и административните действия в „ Асарел-Медет “. Тя има доста богат опит и солидна експертиза. Над 11 години е била шеф „ Администрация и човешки запаси “ в индустриалното дружество на „ Ийстман Кодак “ в България, а след това над 8 години е била HR шеф в „ Кауфланд България “. Завършила е право в Софийски университет „ Св. Климент Охридски “ и „ Управление на човешките запаси “ в Пловдивски университет „ Паисий Хилендарски “. Започва кариерата си като теоретичен помощник в Юридическия факултет на Софийския университет, след което работи като юрист в държавната администрация, преди да се развие в региона на човешките запаси в частния бизнес.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР