Бионсе каза, че предстоящият й албум, Act II: Cowboy Carter,

...
Бионсе каза, че предстоящият й албум, Act II: Cowboy Carter,
Коментари Харесай

Бионсе казва, че новият албум идва от опит, когато не се е чувствала добре дошла

Бионсе сподели, че идният й албум, Act II: Cowboy Carter, идва от опит, в който тя „ не се е чувствала добре пристигнала “, което я е въодушевило да направи бездънен потопете се в историята на кънтри музиката.

42-годишната американска поп звезда стана първата чернокожа жена, която оглави класацията за кънтри музика на Billboard в Съединени американски щати през февруари след издаването на сингъла Texas Hold Em' – който падна в деня на Super Bowl, дружно с 16 Carriages – когато Бионсе за първи път подразни, че ще излезе с нов албум.

В очакване на записа, който ще работи като продължение на нейния албум Renaissance от 2022 година, написа Бионсе на своите почитатели на формалния си уеб страница и страница в Instagram.

32-кратната носителка на премия Грами, която има шест сингъла, оглавили класациите в Обединеното кралство, сподели, че е „ чест “ да стане първата чернокожа жена да оглави класацията Hot Country Songs, само че се надява, че расата на изпълнителя – по отношение на музикалните жанрове – един ден ще стане „ не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР