Биографичната драма през погледа на Ридли Скот Наполеон“ втора седмица

...
Биографичната драма през погледа на Ридли Скот Наполеон“ втора седмица
Коментари Харесай

„Наполеон“ продължава да печели зрителския интерес у нас

Биографичната драма през погледа на Ридли Скот „ Наполеон “ втора седмица е отпред на зрителския интерес, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас. За десетте дни историята на императора на Първата френска империя към този момент е гледана от 42 198 фенове и осъществя 583 148 лв. доходи от билетите им.

На втора позиция е анимацията „ Желание “ на „ Дисни “. Фееричната приказка за Аша, която благодарение на мозъка си прави Звезда с неизчерпаема сила, към този момент втора седмица е в кината. Продукцията е привлякла интереса на 22 706 фенове и регистрира приходи в размер на 282 068 лв..

Трети е екшънът, разкриващ началото на първите четири кино лентата - „ Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии “. Историята за началото на игрите, оформянето на характера и мирогледа на бъдещия президент Сноу е в киносалоните от средата на ноември, гледана е от 52 708 фенове, а приходите от билетите им са 720 303 лв..

Четвърта позиция е за първата премиера от предишния петък - българският „ Цената на властта “. Разказът за задкулисието, в който се преплитат страната и незаконния свят, има 4338 фенове, а за трите дни в кината регистрира постъпленията от 56 358 лв..

На пето място измежду най-гледаните филми е трилърът „ Черен петък “. Случващото се в масачузетския град Плимут след Деня на благодарността са видели от близко 4636 фенове, а продадените билетите са за 60 294 лв..

Шесто място е за втората премиера от петък - „ Забравената Коледа “. Норвежката история за спасяването на празника, който дребната Елиз желае да преживее с всички от селото си, има 3671 фенове и 41 434 лв. доходи.

На седма позиция е българският „ Диада “, който към този момент месец е измежду най-гледаните филми у нас. Разказът за живота на тийнейджърка, която желае да замине при майка си в Америка, само че не съумява да събере пари за билета си с противозаконни действия, приключили трагично, е привлякъл интереса на 46 225 фенове и има 542 371 лв. от билетите им.

Осма по ред е третата премиера от предишния уикенд - френската биографична драма „ Жан Дю Бари “. Историята на последната любовница на крал Луи XV, с която беше открит фестивала в Кан тази година, е забелязана от към този момент 1719 фенове и има 19 557 лв. от билетите им.

На девето място е съветската анимация „ Котки в музея “. За месец в кината пътешествието на котка и мишка, скрити в пиано, които доближават до Ермитажа и се сблъскват с котешката тайфа там, има 19 118 фенове и 215 612 лв. доходи.

Десети е „ Капитан Марвел “ 2, продължение на кино лентата от 2019 година и на минисериала от предходната. Обединението на силите на госпожица Марвел и Моника Рамбо са гледали общо 19 488 фенове, а за месец постъпленията са 293 263 лв..

През предишния уикенд в киносалоните са били общо 48 489 фенове, като всеки четвърти е предпочел историята на Наполеон, пресъздадена от Ридли Скот. Миналата година по същото време пред огромния екран са били 32 412 души.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР