Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, бе забранена от

...
Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, бе забранена от
Коментари Харесай

Великобритания забрани най-голямата криптоборса в света

Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, бе неразрешена от финансовия регулатор на Англия, заяви Би Би Си, съобщи БГНЕС.

Органът за финансово държание (FCA) е постановил, че компанията не може да прави никаква ``регулирана дейност`` във Англия. Той също по този начин издаде предизвестие за потребителите за Binance.com, като поучава хората да бъдат внимателни от рекламите, обещаващи висока възвръщаемост на вложенията в криптоактиви.

От Binance обявиха, че известието на FCA няма да има „ директно влияние “ върху услугите, които дава на уеб страницата си Binance.com.

Съществуващата борса за криптовалута Binance не е основана в Обединеното кралство, тъй че макар решението на FCA, няма да има въздействие върху жителите на Обединеното кралство, които употребяват уеб страницата за покупка и продажба на криптовалути. FCA не контролира криптовалутите, само че изисква тържищата да се записват при тях. Binance не е записана във FCA и затова няма право да ръководи борса в Обединеното кралство.

Ходът на FCA идва на фона на дейности от регулатори по целия свят против платформи за криптовалута.

Binance.com е онлайн централизирана борса, която предлага на потребителите набор от финансови артикули и услуги, в това число покупка и търговия с необятна гама от цифрови валути, както и цифрови портфейли, фючърси, скъпи бумаги, спестовни сметки и даже заеми.

В момента Binance Group е със седалище на Каймановите острови, до момента в който Binance Markets Limited е обвързвана компания със седалище в Лондон. Фирмата има голям брой обекти по целия свят и Binance Group преди този момент е била основана в Малта.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР