Биляна Захариева от „Откраднат живот” лети из София с джип

...
Биляна Захариева от „Откраднат живот” лети из София с джип
Коментари Харесай

Биляна Захариева от „Откраднат живот” бръмчи с джип за 300 бона

Биляна Захариева от „ Откраднат живот” лети из София с джип за 300 бона. Актрисата Радина Думанян напоследък смайва с трансформацията си. Преди дни папараци щракнаха актрисата да излиза от първокласен бял джип, освен това облечена в извънредно маркови тоалети. На краката си Радина носеше необичаен модел дизайнерски обувки, на известна дизайнерка. Дрехите й също се правят оценка на стотици левове, а очилата и часовникът й не са по-евтини.

Това, което събра очите на почитателите обаче бе колата й, написа „ България днес”. Носителката на „ Аскеер” за изгряваща звезда през 2015 година фучи из столичните булеварди с возило, което очевидно надвишава 300 бона.

Впечатление прави и пръстенът с елмаз на безименния пръст на лявата ръка на Радина. Той наподобява на годежна халка, което породи подозрения, че звездата може би е сгодена. И возилото може би е брачен подарък от новия й мъж, а не колата на родителите й.

Дясната ръка на актрисата бе превързана, явно вследствие на контузия. Но това надали ще попречи на присъединяване й в турнето през юни, с театралните постановки, в които играе.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР