Биляна Гавазова - водещата на Тази сутрин по bTV, напуска

...
Биляна Гавазова - водещата на Тази сутрин по bTV, напуска
Коментари Харесай

17.05.21 г., Бойко Рашков: Ако съм собственик на bTV, ще отстраня Биляна Гавазова и Златимир Йовчев! 20.03.22 г.: Биляна Гавазова напуска bTV

Биляна Гавазова - водещата на " Тази заран " по bTV, напуща малкия екран, заяви самата тя. По думите й към този момент излиза в самобитен креативен отпуск и ще мисли за бъдещи планове. Гавазова отсъстваше от известно време от екрана, преди малкия екран да разгласи решението й. Точно преди година - на 1 март 2021-а, още веднъж става водеща на " Тази заран " дружно със Златимир Йочев. Дотогавашния водещ Антон Хекимян, който води утринния блок, става началник на новините, настоящите излъчвания и спорта в " Би Ти Ви Медия груп ".

Преди по-малко от година, на 17.05.21 година тогавашният длъжностен вътрешен министър Бойко Рашков взе участие в малкия екран. Влиза в изострен спор с водещите и на идващия ден, 18.05., декларира следното по БНР: " Искам да кажа две фрази за присъединяване ми през вчерашния ден в bTV. Видях каква не би трябвало да бъде публицистиката и евентуално методът, по който Гавазова и сътрудникът й (Биляна Гавазова и Златимир Йочев, бел.ред.) водеха предаването, е доходна активност ".

И продължава: " Чувах в техните уши техническите средства, с които им споделяха тъкмо какво да ме питат. Толкова мощен беше звукът в тези механически средства, че те не чуваха моите отговори и по тази причина ми задаваха един въпрос няколко пъти. Не се удивлявам, че България е на 112-то място по независимост на словото. Ако съм притежател на тази телевизия, незабавно ще ги отстраня от воденето на предаването ", съобщи някогашният комунистически следовател, който не е изключено да бъде разследван за множеството нарушавания на закона, откогато е Министерство на вътрешните работи министър.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР