Билките са растения с мощна сила, която може да лекува.

...
Билките са растения с мощна сила, която може да лекува.
Коментари Харесай

Лечение на чакрите с билки

Билките са растения с мощна мощ, която може да лекува. Природата е основана съвършена и ние единствено може да се възползваме от нейните блага. Билките са потребни освен за физическото ни здраве, само че и за енергийното. Научете с коя билка може да лекувате всяка чакра.

„ Здрав дух, крепко тяло “ – сигурно сте го чували. Най-важните енергийни центрове в човешкото тяло са седемте чакри. Когато те са в баланс, това значи, че човек е здрав. Според източните вярвания чакрите въздействат върху всичко, което се случва във физическото тяло. Блокираната или небалансирана чакра стопира естественото придвижване на силата и това може да докара до разнообразни проблеми. Как може да излекувате чакрите си с подобаващите билки?

Коренна чакра
Първата чакра е известна като коренна чакра. Това е чакрата, която ни държи заземени, това са нашите корени и базовите ни потребности. За да балансирате своята коренна чакра, може да употребявате корени от глухарче. Доказано е, че корените от глухарче са ефикасни при лекуване на високо кръвно налягане, проблеми с жлъчния мехур и меланхолия – трите съществени признака, свързани с недобре функциониращата коренна чакра.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР