Билетите за евроквалификацията по футбол между България и Англия са

...
Билетите за евроквалификацията по футбол между България и Англия са
Коментари Харесай

Билетите за България - Англия са вече в продажба

Билетите за евроквалификацията по футбол сред България и Англия са в продажба от през днешния ден на касите на Националния стадион " Васил Левски ", осведомят от БФС.

Пропуски за конфликта могат да бъдат закупени и в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн.

От през днешния ден касите на ул. " Ген. Йосиф В. Гурко " ще бъдат отворени с работно време от 10:00 до 19:00 ч. всеки ден, а в деня на мача, 14 октомври, билети ще се продават на всички каси на стадиона до самото начало на футболната среща.

Тимът на Красимир Балъков посреща полуфиналиста от последния Мондиал от 21:45 ч. на Националния стадион " Васил Левски ".

БФС и формалният сътрудник на съюза Vivacom също по този начин не престават самодейността " Семеен бранш ", която дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена за бранш А (60 лева.) и има право да заведе до три малолетни лица против спомагателни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

И за дуела против Англия БФС предлага извънредно прекарване за феновете на футбола посредством особено обособената hospitality зона в ложите на Националния стадион " Васил Левски ". Пропуските за двете категории ВИП достъп също са в свободна продажба както на касите на стадиона, по този начин и онлайн и в комерсиалната мрежа на сътрудниците на Eventim.

Цените на билетите са 60 лв. за " А " бранш, 40 лв. за " В " бранш и по 20 лв. за секторите " Б " и " Г ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР