Билбордът на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) е

...
Билбордът на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) е
Коментари Харесай

Билбордът на полицаите свален от управителя на Метрополис заради нарушен договор

Билбордът на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) е свален от компанията притежател, която отдава рекламно място чартърен, от съображения за политически спекулации. 

Пред OFFNews шефът на " Метрополис " Тихомир Младенов разяснява, че е взел решението за свалянето на плаката въз основата на контракта за наем, който е сключил с компания " Аргент ".

Както стана ясно по-рано през днешния ден билбордът на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " на синдикатите, с който те възнамеряват да посрещнат евроделегатите у нас, е бил свален тази нощ, макар че е бил заплатен за две седмици.

Младенов изясни, че е взел решението за свалянето на билборда само въз основата на контракта си с другата компания и в тази ситуация не е имал политически съображения:

В случая ние сме подведени и сме въвлечени в очевидно издирван политически скандал, тъй като аз имам контракт с една огромна организация, която се споделя " Аргент ", които наемат билборда и съгласно контракта е конкретизирано, че това ще бъде " визия на събитие ". Тъй като след монтаж на тази визия ние установяваме, че не става въпрос за събитие, а става въпрос за обръщение, което е с политически отенък - синдикално, ние го смъкваме въз основата търговски връзки сред двете компании.

От компанията са безапелационни, че решението им е взето само въз основата на комерсиалните връзки с друга компания и не е издирван политически резултат. 

Младенов изясни, че той е установил несъответствието в контракта и за това решил, че билбордът би трябвало да бъде свален, " до момента в който не се изясним сред двете компании ". От чисто комерсиалните връзки обаче " Метрополис " са въвлечени в " стихия, която въобще не е търсена ".

Ние поддържаме служителите на реда. Ние също желаеме те да имат повече пари, само че не е това методът да се прави по този чисто саботажен способ. Защото за мен това е бойкот - нарушаването на един чисто търговски контракт сред два юридически субекта, които са търговски сдружения.

Младенов заяви, че от компанията ще разпространят прессъобщение, в което ще бъде прикован договорът за отдаване чартърен. 

По-рано през днешния ден ръководителят на СФСМВР Валентин Попов изясни пред OFFNews, че няма визия за какво е свален този билборд. Това обаче бил единственият плакат, който е свален. Той изясни, че не е изминал интервалът, за който билбордът е заплатен.

От федерацията се заканиха да усилят броя на билбордовете в София.

Пред OFFNews от държавната пресслужба обясниха, че министър председателят Бойко Борисов е разпоредил един от билбордовете, който е заплатен от държавното управление по отношение на европредседателството, да бъде преотстъпен на синдикатите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР