Бил Клинтън многократно е отричал да е извършил каквото и

...
Бил Клинтън многократно е отричал да е извършил каквото и
Коментари Харесай

Daily Mail: Епщайн често посещавал Бил Клинтън в Белия дом

Бил Клинтън неведнъж е отричал да е направил каквото и да било нарушаване по отношение на връзките си с починалия наказан педофил Джефри Епщайн на фона на известия, че 42-ият президент на Съединени американски щати е летял с частния аероплан на опозорения финансист " Лолита Експрес " най-малко 26 пъти, откакто е напуснал поста си, съобщи БГНЕС.

Сега, съгласно дневниците за визити, получени от Daily Mail, излиза наяве, че Джефри Епщайн постоянно е водил млади дами със себе си по време на визитите си в Белия дом при Бил Клинтън в интервала 1993-1995 година Дневниците разкриват имената на общо осем дами, които са придружавали Епщайн в границите на този интервал, в това число четири, за които се знае, че са били приятелки на Епщайн, сред тях Селина Миделфарт, Ева Андершон-Дубин, Франсис Джардин и трансформиралата се в негова обичана мадам Гислейн Максуел.
Нови ужасни свидетелства по случая с мъртъв милиардер, апетитен за педофил
Трета жена упрекна Гислейн Максуел (партньорката на умрелия в пандиза Джефри Епщайн /Джефри Епстийн/), че е подготвяла жертви за малтрет...
Прочети повече
Миналия месец Максуел беше приета за отговорна за набиране и трафик на малолетни девойки за финансиста в интервала 1994-1997 година и сега се намира в пандиза, където чака присъда.

Другите четири дами, които също попадат в дневниците, са Дженифър Гарисън, Шели Гафни, Дженифър Драйвър и Любов Орлова. Връзката на Епщайн с тях обаче остава неразбираема.

Въпреки че дневниците не разкриват задачата на спътничките на Епщайн в Белия дом, в тях е записано, че починалият наказан полов трафикант се появява в дома на 42-ия президент и излиза от него два пъти в границите на един ден по три разнообразни мотива.

Записите разкриват също, че Епщайн украсява имението си в Палм Бийч със свои фотоси, на които стои на подиума в залата за брифинги на Белия дом.
Бил Гейтс проговори за връзката си с Джефри Епщайн
Основателят на Microsoft Бил Гейтс призна, че е направил голяма неточност, като е общувал с някогашния финансист Джефри Епщайн, който е обвин...
Прочети повече
Това се случва около дневниците за визити, оповестени от Daily Mail през декември, които демонстрират, че Епщайн е посещавал Белия дом най-малко 17 пъти сред 1993 и 1995 година Според дневниците Епщайн е признат за първи път като посетител на 25 февруари 1993 година, единствено месец след встъпването в служба на Бил Клинтън.

Епщайн умря през август 2019 година, до момента в който очакваше правосъден развой по обвинявания в трафик на хора за полова употреба в килия на нюйоркски затвор. Милиардерът финансист, който по-рано беше наказан по голям брой обвинявания в полови похищения против малолетни, се допуска, че се е обесил, макар че повода за гибелта му тогава беше счетена за подозрителна. В тайните теории се спекулира дали Епщайн е бил погубен, с цел да му се попречи да свидетелства против свои високопоставени другари, измежду които принц Андрю , както и някогашните президенти на Съединени американски щати Бил Клинтън и Доналд Тръмп.

От своя страна 42-рият президент съобщи след хипотетичното самоубийство на Епщайн, че не е знаел " нищо за ужасните закононарушения ", които финансистът е направил.

Отнеха военните звания на обвинявания в обезчестяване принц Андрю
Мелинда Гейтс се е готвила да се разведе с Бил Гейтс и поради връзките му с упрекнат в трафик на деца
Съпругата на Бил Гейтс стартира подготовката за развода със брачна половинка си още през 2019 година, написа The Wall Street Journal, базирайки се на...
Прочети повече
Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР