Бил Гейтс отново откри доброто в лошото“. Докато енергийната криза

...
Бил Гейтс отново откри доброто в лошото“. Докато енергийната криза
Коментари Харесай

Не е конспирация: Новият план на Бил Гейтс и Ко

Бил Гейтс още веднъж откри „ положителното в неприятното “. Докато енергийната рецесия продължава да се задълбочава в цяла Европа, милиардерът радостно афишира, че „ в дълготраен проект това е добре “. Е, фактът, че европейците евентуално ще измръзнат през идващата зима, това, явно, не е толкоз значим.

Рекламирайки капиталовата си компания за климатични технологии Breakthrough Energy Ventures, някогашният изпълнителен шеф на Microsoft сподели пред CNBC, че „ намаляването на доставките на нефт и газ от Русия ще докара до по-бърз преход в Европа към различни енергийни източници “:

" Това е добре в дълготраен проект, тъй като хората не желаят да зависят от съветския природен газ, тъй че ще преминат по-бързо към тези нови подходи. "

Разбира се, за американската стопанска система, за разлика от европейската, отводът от съветски енергоносители е в действителност „ добър “: американците и американските фабрики въобще не страдат от енергийната рецесия в Европа. Те единствено печелят от това. Тази " добра " енергийна рецесия тласка Европа към деградация.

Така или другояче всичко ще се сведе до дамите “ – към главната линия на глобалистите

Що се отнася до изказванията на самия Бил Гейтс, тук всичко е ясно: милиардерът е един от проводниците на концепциите на глобалистите, тъй че няма какво да се чудим, разяснява думите на милиардера писателят и журналист Николай Стариков в. изявление за Царград:

" Затова, както при Леонид Филатов, „ каквото и да приказват, все ще се стигне до дами “. Той постоянно ще следва главната линия, която е нужна в този момент.

Намаляването на потреблението на въглеводороди с следващо стесняване, стесняване на стопанската система, с понижаване на равнището на ползване в целия свят - всичко това е една от стратегическите цели на глобалистите. Тоест в бъдеще би трябвало да е доста по-лошо от в този момент.

Освен това, продължи Николай Викторович, резултатът от прехода към по този начин наречения зелен дневен ред е фактическото блокиране на развиването на стопанските системи на други страни, с цел да не възникне нов стопански център.

" Защото " зелената " сила е доста по-скъпа. И е доста, доста скъпо да я развием от нулата “, означи публицистът.

– " А, и най-важното, кое е „ зелено “ и кое не е „ зелено “ дефинират те, глобалистите ", добави той.

За Гейтс това не е въпрос на правене на пари. Хората, чието благосъстояние е в стотици милиарди, са ангажирани, както имат вяра, в развиването на човечеството, в насочването на развиването на човечеството в вярната посока.

Вече не ги интересуват парите, а някакви хрумвания. А парите не са нищо повече от нули в някаква сметка или принадлежности за реализиране на избрани цели.

Следователно, в случай че задачата бъде дефинирана и ние четем за нея и я виждаме на срещите на Световния стопански конгрес, в изказванията на хора като Бил Гейтс, тогава ще бъдат отделени спомагателни средства за нейното осъществяване, не се съмнява Стариков.

– " Но не с цел да печелят пари, а с цел да реализиран тази цел ", прибавя създателят.

Ако приказваме за това какво би трябвало да създадат европейците в обстановка, в която остават без газ и нефт от Русия, то дано самите европейци помислят за това, счита писателят. Да, и би било очевидно пресилено да се каже, че всички те ще замръзнат и ще умрат там. Просто ще се деиндустриализират.

Може би техните жилища са малко по-измръзнали от нормално. Но тези, които са били на Запад, знаят, че не всички жители там са имали навика да включват отоплението с настъпването на студеното време. Влизаш в едни къщи, а там е доста студено, подсети Николай Стариков.

Хора като Гейтс гледат на всичко през призмата на своите ползи.

Мнението си за гръмкото изявление на Бил Гейтс пред Първи съветски показа и политологът Владимир Корнилов, който е сигурен, че хората, вложили милиарди в много рисково начинание, наречено „ зелен дневен ред “, желаят вложенията им да се изплатят. И това се отнася, несъмнено, освен за Гейтс, само че и за доста други предприемачи, които гледат на всички пандемии, апетит, проблеми, бедствия през призмата единствено на личната си полза.

Гейтс е от онази категория хора, които даже и със доста благосъстояние живеят на правилото „ Имам потребност от повече “, не се съмнява политологът.

- " Тоест те в никакъв случай не могат да спрат и постоянно би трябвало да печелят от нещо. Бил Гейтс към този момент не прави пари от компютърен програмен продукт и не от продажбата на краден програмен продукт, а от " зелената стратегия ".

Той е сходен на такава фигура като Джордж Сорос - той печели от неустойчивостта на пазарите, надлежно основава революционни обстановки на всички места. И той авансово работи на тези протести, които самичък провокира. Или Илон Мъск, който, както виждаме, в този момент също е почнал да играе сходна игра. Да, транснационалните милиардери постоянно дефинират политическия дневен ред, с цел да вършат пари.

Не знам дали Гейтс има способността да основава пандемии (той е упрекнат, че е най-облагодетелстваният от разпространяването на Ковид). Въпреки че връзката сред управляващите на западните страни и пандемията е доста забавна тематика, означи Владимир Корнилов.

– " Ето, да вземем за пример, Риши Сунак в този момент стана министър-председател на Англия. И той работи няколко години за прочут френски милиардер, който основава компания, наречена Moderna. По-точно той влага в, добре, в тази компания, когато тя към момента беше, в действителност, нищо. А Moderna, както знаем, е основателят на имунизацията против същия ковид ", прибавя той.

Така че има смисъл да се развиват такива теории - фактът остава. В края на краищата, даже американците, които в началото разглеждаха теорията за изкуствения генезис на ковид като тайна, към този момент съвсем я преглеждат като съществена версия.

Както и да е, би трябвало да разберем, че актуалната европейска рецесия за хора като Бил Гейтс значи големи благоприятни условия. „ Зеленият дневен ред “ няма да го избави от икономическата рецесия, само че ще му изпълни още повече джоба, заключи Владимир Корнилов.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР