Бил Акман обвини за атаката с дрон, която уби трима

...
Бил Акман обвини за атаката с дрон, която уби трима
Коментари Харесай

Бил Акман критикува Байдън за атаката с дрон в Йордания, която уби 3 американски войници: „Слабо американско лидерство“

Бил Акман упрекна за офанзивата с дрон, която умъртви трима американски военнослужещи в Йордания през уикенда в краката на президента Байдън — най-новият удар, отпушен от мениджъра на хедж фонд милиардер против 81-годишния главнокомандващ.

Акман, който прикани демократите да правят отстъпка от Байдън, сподели, че концепцията да се дадат още четири години в Белия дом на настоящия президент е „ рискова и неуместна “.

Той повтори републиканските законодатели, които нападнаха Байдън през уикенда за това, че не съумяха да възпрат враговете на Съединени американски щати в района, изключително Иран, който беше упрекнат за удара.

„ Нашите врагове възприемат едва американско управление, което им разреши да ни нападат безнаказано на сериозна цена за нашите военнослужещи “, написа 57-годишният създател и основен изпълнителен шеф на Pershing Square Capital Management в своя акаунт в обществените медии X в неделя.

Акман, който също прикани за продължение на поддръжката на Съединени американски щати за Украйна в напъните й да отблъсне рускит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР